CERTEGO toi Hämeenkadulle nykypäivän taloyhtiöratkaisut

hameenkatu-3-tampere

Tampereen Hämeenkadulle saneerattiin kiinteistö, jonka yhteydessä rakennettiin muutama kerros lisää kattohuoneistoja varten. CERTEGO uusi kiinteistön kameravalvonnan ja toimitti noin 180 iLOQ S5 –avainpesää. Pihan ajoportteihin asennettiin GSM-ohjattu avausjärjestelmä, jonka avulla portti aukeaa automaattisesti tiettyyn numeroon soittaessa.

Nykyaikainen ja joustava iLOQ S5

Ydinkeskustassa sijaitsevaan kohteeseen rakennettiin 24 huoneistoa sekä korjattiin alkuperäistä kiinteistöä. Lukitusjärjestelmäksi tarvittiin sellainen, joka palvelee molempia osia. Kohteeseen valittiin asennettavaksi elektromekaaniset iLOQ S5 -lukot. iLOQ S5 vähentää mekaanisiin lukitusjärjestelmiin liittyvää työtä, esimerkiksi silloin, kun avain katoaa. Avainten pääsyoikeuksia voi luoda, muokata ja poistaa helposti ja turvallisesti etäyhteydellä. Se myös minimoi järjestelmän johdotukseen liittyvät kulut ja alentaa elinkaarikustannuksia.

”Kohde on sellainen, että halusimme sinne nykyaikaisen ja kohteen tarpeet täyttävän lukitusjärjestelmän. Myös joustava avainhallinta on meille tärkeä,” Tampereen Tili ja Kiinteistön isännöitsijä sekä toimitusjohtaja Matti Leminen perustelee lukituksen valintaa.

CERTEGOlta kokonaisvaltaiset palvelut

Tampereen Tili ja Kiinteistö valitsivat CERTEGOn lukituksen, kameroiden ja porttien ylläpitoon, ennakkohuoltoon sekä pääkäyttöön. Lemisen mukaan valintaan vaikuttivat pitkäaikainen luotettava ja joustava yhteistyö, toimitusvarmuus sekä hinta-laatusuhde. CERTEGO käyttää avainhallintaan Lokitime-järjestelmää. Lokitime-järjestelmässä avaimia hallitaan tabletilla ja niistä muodostuvat avainsopimukset tallentuvat suoraan pilveen.