Electrition 1920x607

Tarjoamme kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut

 

CERTEGO tarjoaa helpot ja kustannuksia säästävät ovi- ja turvallisuusympäristöjen huolto- ja kunnossapitopalvelut koko niiden elinkaaren ajan, ilman huolia ja häiriöitä liiketoimintaan.

Consulting-and-design-with-icon-800x450

Asiantuntijapalvelut

CERTEGOn asiantuntijapalvelut antavat alan terävimmän osaamisen käyttöösi. Palvelujen sisältö ja palvelutaso on skaalattavissa joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua omien turvallisuusratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää
Service-and-maintenance-with-icon-800x450

Asennus-, huolto- & ylläpitopalvelut

Oikein suunniteltu ja toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen turvatason mahdollisimman resurssitehokkaasti. Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelumme on suunniteltu tekemään sekä turvallisuusratkaisujen käyttöönotosta että ylläpidosta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää
Administration-and-operational-services-800x450 with icon

Hallinnointi- & pääkäyttöpalvelut

Hallinnointi- ja pääkäyttöpalveluidemme avulla turvallisuusratkaisusi ovat hallinnassa ja ammattilaisten ylläpitämiä. Nykyaikaiset palvelut ovat käytössä yhdellä ainoalla kuukausimaksulla.

Lue lisää
male-in-office-working-2-800X450

Tietopalvelut

Tietopalvelumme auttavat asiakasta johtamaan ja kehittämään toimintaansa turvajärjestelmistä saatavalla tiedolla. Tietopalvelut mahdollistavat turvallisen tietojen ylläpidon ja hallinnan sekä sähköisen asioinnin.

Lue lisää

Yhteistyössä K2 Turvapalvelut: turvallisempaan ja energiatehokkaampaan huomiseen

Yhdistimme maaliskuussa 2024 voimamme K2 Turvapalveluiden kanssa. K2 yhdistää turvallisuusteknologiat ja rakennusautomaatioratkaisut laadukkaiksi valvonnan ja ennaltaehkäisevän turvallisuuden sekä energiahallinnan palveluiksi. Kiinteistöteknisten hälytysten ja energiatehokkuuden valvonta vaikuttaa positiivisesti kiinteistön elinkaareen: kun sisäolosuhteet ovat kunnossa, kiinteistön käyttöikä pitenee. Tutustu alta lisää!

K2-hälytyskeskuspalvelulla säästät jopa 85 % hälytyskäynneistä

K2 Hälytyskeskus ottaa vastaan hälytykset kiinteistö-, turva- ja kameravalvonnasta ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjä analysoi hälytyksen syyn etänä ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin: kutsuu paikalle kiinteistönhoitajan tai vartijan, tai ottaa yhteyden hätäkeskukseen.

Lisää K2:n hälytyskeskuspalveluista

Etävalvottu ja energiatehokas kiinteistö K2:n Kiinteistövalvomolla

K2-kiinteistövalvomo seuraa ja käyttää kiinteistöjen automatiikkaa etänä sekä säätää LVIS-laitteiden asetusarvoja ja käyttöaikoja tarpeen mukaan. Talotekniikan prosesseja optimoidaan energiatehokkuuden varmistamiseksi. LVIS-hälytykset voidaan analysoida ja jopa syy korjata etänä.

Tutustu K2 Kiinteistövalvomoon

K2 Call Center valvoo kiinteistösi etuja ympäri vuorokauden

K2 Call Center vastaanottaa palvelupyynnöt ja hälytykset suomeksi ja englanniksi ympäri vuorokauden, ja päivystäjä koordinoi työpyynnöt oikealle palveluntuottajalle. Kirjaukset ja raportit hälytyksistä ja palvelupyynnöistä auttavat seuraamaan vasteaikoja ja palveluiden laatua.

Lue K2 Call Centeristä
MicrosoftTeams-image (5)

Palvelemme läpi ratkaisuiden elinkaaren


Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten asiakkaiden tarpeisiin, ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Valikoimamme

Key

Lukitusratkaisut

Oikealla lukitusratkaisulla turvaat kaiken sinulle tärkeän ja arvokkaan. Käyttökohteet vaihtelevat kodeista korkean turvallisuustason kohteisiin. Me autamme löytämään oikean lukitusratkaisun ja asennamme oviympäristösi kerralla kuntoon.
Lue lisää
Kulunvalvonta

Kulunvalvonta

Toimiva kulunvalvonta estää ulkopuolisten pääsyn kiinteistöön ja varmistaa samalla henkilöstön huolettoman liikkumisen. Teemme kiinteistöissä kulkemisesta sujuvan ja turvallisen kokemuksen.

Lue lisää
Oviautomatiikka

Oviautomatiikka

Oviautomatiikka on hyödyksi erityisesti rakennuksissa, joissa kulkee paljon ihmisiä ja joissa on vaativat käyttöolosuhteet. Oviautomatiikka luo toimintavarman ja esteettömän oviympäristön.

Lue lisää
Camera CCTV

Kamerateknologia

Kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä. Jo pelkkä kameroiden näkyminen ja niistä tiedottaminen  ennaltaehkäisevät ilkivaltaa ja varkauksia. 

Lue lisää
Booking

Työajanhallinta

Nykyaikaiset työaikaratkaisut ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. Ne skaalautuvat eri koko- ja vaatimusluokkien tarpeisiin ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta.

Lue lisää
Alarm

Rikosilmoitinjärjestelmät

Murtautuminen rasittaa taloudellisesti ja loukkaa yksityisyyttä. Rikosilmoitinjärjestelmät suojaavat henkilöitä, omaisuutta ja tietoja niin kotitalouksissa kuin yrityksissä ja yhteisöissäkin.

Lue lisää
Porttiautomatiikka

Porttiautomatiikka

Ajoneuvoportteihin liitetään yhä useammin monipuolisia tunnistin- ja kulunvalvontajärjestelmiä. Luotettavalla porttiautomatiikalla taataan esteetön ja joustava kulku ajoneuvoliikenteelle.

Lue lisää
Fire Security

Paloilmoitinjärjestelmät

Paloilmoitinjärjestelmä mahdollistaa palon estämisen jo ennen palon syttymistä, ja näin vältytään vahingoilta. Savuilmaisimien avulla tieto palosta saadaan ajoissa, jotta jää aikaa reagoida.

Lue lisää
Ajoneuvoliikenteen hallinta

Ajoneuvoliikenteen hallinta

Älykäs rekisterintunnistusteknologiaan perustuva ratkaisu auttaa toteuttamaan tuotannon tarpeita turvallisuutta unohtamatta. Ratkaisu on tarvittaessa integroitavissa kohteen kulunvalvontajärjestelmään.

Lue lisää
Safe-and-key-safe-icon- CERTEGO-800x450

Avainkaapit ja lokerikot

Sähköinen avainkaappi on älykäs ratkaisu yrityksen avain- ja kulunhallintaan. Sähköinen lokerikko helpottaa välineiden hallintaa, vähentää niiden häviämistä. 

Lue lisää
Henkilö- ja potilasturvajärjestelmät

Henkilö- ja potilasturvajärjestelmät

CERTEGO suunnittelee, toimittaa, asentaa ja ylläpitää 9Solutions Oy:n kehittämiä terveydenhuollon turvallisuusjärjestelmiä sairaaloihin, terveyskeskuksiin ja palvelutaloihin.

Lue lisää

Ota yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700, ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.