Administration-and-operational-services-1920x607

Palvelut

Muutamme alan totuttua palvelutasoa

Konseptoidut huolto- ja kunnossapitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren hallintaan

CERTEGO tarjoaa helpot ja kustannuksia säästävät ovi- ja turvallisuusympäristöjen huolto- ja kunnossapitopalvelut koko niiden elinkaaren ajan, ilman huolia ja häiriöitä liiketoimintaan. 

Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten yritysten tarpeisiin ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Palvelemme myös kesällä tarjoamalla muun muassa turvajärjestelmien pääkäyttäjien kesälomien asiantuntevaa sijaistusta tai koulutamme kesätyöntekijät pääkäytöllisiin tehtäviin. Kauttamme saa kätevästi myös kesätyöntekijöiden tunnisteet.

Consulting-and-design-with-icon-800x450

Asiantuntijapalvelut

CERTEGOn asiantuntijapalvelut antavat alan terävimmän osaamisen käyttöösi. Palvelujen sisältö ja palvelutaso on skaalattavissa joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua omien turvallisuusratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää
Service-and-maintenance-with-icon-800x450

Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut

Oikein suunniteltu ja toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen turvatason mahdollisimman resurssitehokkaasti. Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelumme on suunniteltu tekemään sekä turvallisuusratkaisujen käyttöönotosta että ylläpidosta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää
Administration-and-operational-services-800x450 with icon

Hallinnointi- ja pääkäyttöpalvelut

Hallinnointi- ja pääkäyttöpalveluidemme avulla turvallisuusratkaisusi ovat hallinnassa ja ammattilaisten ylläpitämiä. Nykyaikaiset palvelut ovat käytössä yhdellä ainoalla kuukausimaksulla.

Lue lisää
male-in-office-working-2-800X450

Tietopalvelut

Tietopalvelumme auttavat asiakasta johtamaan ja kehittämään toimintaansa turvajärjestelmistä saatavalla tiedolla. Tietopalvelut mahdollistavat turvallisen tietojen ylläpidon ja hallinnan sekä sähköisen asioinnin.

Lue lisää

Yhteistyössä K2 Turvapalvelut: turvallisempaan ja energiatehokkaampaan huomiseen

Yhdistimme maaliskuussa 2024 voimamme K2 Turvapalveluiden kanssa. K2 yhdistää turvallisuusteknologiat ja rakennusautomaatioratkaisut laadukkaiksi valvonnan ja ennaltaehkäisevän turvallisuuden sekä energiahallinnan palveluiksi. Kiinteistöteknisten hälytysten ja energiatehokkuuden valvonta vaikuttaa positiivisesti kiinteistön elinkaareen: kun sisäolosuhteet ovat kunnossa, kiinteistön käyttöikä pitenee. Tutustu alta lisää!

K2-hälytyskeskuspalvelulla säästät jopa 85 % hälytyskäynneistä

K2 Hälytyskeskus ottaa vastaan hälytykset kiinteistö-, turva- ja kameravalvonnasta ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjä analysoi hälytyksen syyn etänä ja ryhtyy tarvittaviin toimenpiteisiin: kutsuu paikalle kiinteistönhoitajan tai vartijan, tai ottaa yhteyden hätäkeskukseen.

Lisää K2 Hälytyskeskuksesta

Etävalvottu ja energiatehokas kiinteistö K2:n Kiinteistövalvomolla

K2-kiinteistövalvomo seuraa ja käyttää kiinteistöjen automatiikkaa etänä sekä säätää LVIS-laitteiden asetusarvoja ja käyttöaikoja tarpeen mukaan. Talotekniikan prosesseja optimoidaan energiatehokkuuden varmistamiseksi. LVIS-hälytykset voidaan analysoida ja jopa syy korjata etänä.

Tutustu K2 Kiinteistövalvomoon

K2 Call Center valvoo kiinteistösi etuja ympäri vuorokauden

K2 Call Center vastaanottaa palvelupyynnöt ja hälytykset suomeksi ja englanniksi ympäri vuorokauden, ja päivystäjä koordinoi työpyynnöt oikealle palveluntuottajalle. Kirjaukset ja raportit hälytyksistä ja palvelupyynnöistä auttavat seuraamaan vasteaikoja ja palveluiden laatua.

Lue K2 Call Centeristä
MicrosoftTeams-image (5)

Palvelemme läpi ratkaisuiden elinkaaren

Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten asiakkaiden tarpeisiin, ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.