Administration-and-operational-services-1920x607

Palvelut

Muutamme alan totuttua palvelutasoa

Konseptoidut huolto- ja kunnossapitopalvelut koko järjestelmän elinkaaren hallintaan

CERTEGO tarjoaa helpot ja kustannuksia säästävät ovi- ja turvallisuusympäristöjen huolto- ja kunnossapitopalvelut koko niiden elinkaaren ajan, ilman huolia ja häiriöitä liiketoimintaan. Huollamme kaikenmerkkiset ovi- ja turvallisuusratkaisut riippumatta niiden alkuperäisestä toimittajasta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten yritysten tarpeisiin ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Palvelemme myös kesällä tarjoamalla muun muassa turvajärjestelmien pääkäyttäjien kesälomien asiantuntevaa sijaistusta tai koulutamme kesätyöntekijät pääkäytöllisiin tehtäviin. Kauttamme saa kätevästi myös kesätyöntekijöiden tunnisteet.

Consulting-and-design-with-icon-800x450

Asiantuntijapalvelut

CERTEGOn asiantuntijapalvelut antavat alan terävimmän osaamisen käyttöösi. Palvelujen sisältö ja palvelutaso on skaalattavissa joustavasti asiakastarpeiden mukaisesti. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua omien turvallisuusratkaisujen kehittämiseen.

Lue lisää
Service-and-maintenance-with-icon-800x450

Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelut

Oikein suunniteltu ja toteutettu ratkaisu mahdollistaa asiakkaan tarpeiden mukaisen turvatason mahdollisimman resurssitehokkaasti. Asennus-, huolto- ja ylläpitopalvelumme on suunniteltu tekemään sekä turvallisuusratkaisujen käyttöönotosta että ylläpidosta helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää
Administration-and-operational-services-800x450 with icon

Hallinnointi- ja pääkäyttöpalvelut

Hallinnointi- ja pääkäyttöpalveluidemme avulla turvallisuusratkaisusi ovat hallinnassa ja ammattilaisten ylläpitämiä. Nykyaikaiset palvelut ovat käytössä yhdellä ainoalla kuukausimaksulla.

Lue lisää
male-in-office-working-2-800X450

Tietopalvelut

Tietopalvelumme auttavat asiakasta johtamaan ja kehittämään toimintaansa turvajärjestelmistä saatavalla tiedolla. Tietopalvelut mahdollistavat turvallisen tietojen ylläpidon ja hallinnan sekä sähköisen asioinnin.

Lue lisää
MicrosoftTeams-image (5)

Palvelemme läpi ratkaisuiden elinkaaren

Haluamme tarjota asiakkaillemme toimialan parasta palvelua. Olemme panostaneet palvelukehitykseen, joka ottaa jo nyt huomioon asiakkaidemme tulevaisuuden tarpeet. Konseptoitujen palveluidemme avulla turvaratkaisunne ovat alusta loppuun asti parhaissa käsissä, kustannustehokkaasti ja vaivattomasti. Palvelutuotteet on suunniteltu sekä pienten että suurten asiakkaiden tarpeisiin, ja ne skaalautuvat juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

HUOLTAMO-palvelu

HUOLTAMO on pilvipalvelu, joka mahdollistaa kiinteistöjen lukitus- ja turvallisuusratkaisuiden viemisen verkkoon sekä huoltotarpeen yksinkertaisen diagnosoinnin ja huoltoprosessin hoitamisen mobiililaitteella. 

HUOLTAMO TEKEE YKSINKERTAISESTA ÄLYKÄSTÄ

Huolto- ja kunnossapitopalveluiden hyödyt

  • Takaavat häiriöttömän liiketoiminnan, positiivisen palvelukokemuksen sekä ihmisten ja materiaalivirtojen turvallisen liikkumisen.
  • Kustannukset ovat ennakoitavissa - palvelut saatavilla yhdellä kuukausimaksulla.
  • Seuranta tapahtuu reaaliaikaisesti suoraan mobiililaitteelta tai tietokoneelta.
  • Mahdollistaa kustannusten hallinnan, ennakoinnin sekä kustannussäästöt.
  • Palvelut eivät ole sidottuja turvallisuusympäristön toimittajaan. Huollamme ja kunnossapidämme ovi- ja turvallisuusjärjestelmänne huolimatta niiden alkuperäisestä toimittajasta.
  • Luotettavat palvelumme vapauttavat aikaa ydinliiketoimintaan.

Palveluratkaisut integroituvat asiakkaan liiketoimintaan

CERTEGOn kanssa voitte keskittää kaikki turvallisuusratkaisunne samalle luotettavalle toimijalle ja varmistaa häiriöttömän liiketoiminnan koko niiden elinkaaren ajan. Konseptoidut ja nykyaikaiset palveluratkaisumme mahdollistavat laitteistojen korjaus- ja huoltotarpeiden ennakoinnin ja sitä kautta kustannussäästöt sekä toimintavarmuuden vuoden jokaisena päivänä. Yli 45 vuoden kokemuksemme turvallisuusjärjestelmistä ja valtakunnallinen verkostomme takaavat parhaan palvelutason.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä