Koulutus- ja konsultointipalvelu tukee tehokasta käyttöä

Consulting-and-design-1920x607

CERTEGO Koulutus- ja konsultointipalvelu tarjoaa ratkaisun turvajärjestelmien ja niiden käyttöön liittyvän osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Asiantuntijaluentomme antavat ymmärrystä turvatekniikasta sekä lukitus- ja avainturvallisuudesta.

Tehosta järjestelmien käyttöä ja kehitä osaamista

Koulutus- ja konsultointipalvelu tukee työaika- ja turvajärjestelmien tehokasta käyttöä ja tekee investoinneista entistäkin kannattavampia. Tarjoamme lisäksi yrityksille ja oppilaitoksille asiantuntijaluentoja kiinteistön turvatekniikasta ja lukitus- ja avainturvallisuudesta.

Turvajärjestelmiin liittyvien koulutus- ja konsultointipalveluiden tavoitteena on, että asiakas saa uutta ymmärrystä, osaamista ja tukea tehokkaampaan ja monipuolisempaan järjestelmän käyttöön. Toteutamme koulutukset ja konsultoinnin täysin asiakastarpeista käsin pureutuen juuri niihin kipukohtiin, joita asiakas on tunnistanut ja annamme vinkkejä myös yleisemmin järjestelmän käyttöön.

Palvelukokonaisuus on suunniteltu tukemaan asiakkaan eri tilanteita ja järjestelmän koko elinkaarta. Ammattimainen koulutus ja konsultointi varmistavat järjestelmien tehokäytön.

CERTEGO Koulutus- ja konsultointipalvelu

  • Vakioidut luokkakoulutukset
  • Asiakaskohtaiset koulutukset
  • Etäkoulutukset
  • Konsultointi