Emergency-exit-1920x607

Poimi vinkit turvallisuusjärjestelmän valintaan

Tiedätkö missä kiinteistössäsi mennään?

Kun on tarve hallita monipuolisesti, mutta mahdollisimman vaivattomasti turvallisuuden kokonaisuutta, vaaditaan järjestelmäratkaisulta enemmän.

Modernin turvallisuusjärjestelmän avulla voidaan hallita avaimia, lukkoja, kulkemista, kiinteistöjä, turvallisuuden kannalta kriittisiä kohteita sekä niihin liittyviä järjestelmiä sujuvasti yhden selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Nykyaikainen teknologia mahdollistaa kulkemisen ja turvallisuuden kokonaishallinnan mistä ja milloin tahansa.

Kun järjestelmään integroi nykyaikaiset sähkölukostot, taataan, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan – yhdellä avaimella, oli kohteita sitten yksi tai sata. Monisäikeisen kokonaisuuden helposti hallittavaan muotoon kokoava järjestelmäratkaisu parantaa turvallisuuden ohella myös kiinteistöjen tehokkuutta sekä käyttömukavuutta. Ja tiedät aina missä kiinteistössäsi mennään.

Mielenrauhaav2

Haasteet ovat voitettaviksi

Suomessa turvallisuusratkaisuille erityisen haasteen muodostavat maantieteelliset etäisyytemme sekä vaativat keliolosuhteet. Monissa kohteissa lukituspisteitä on lisäksi paljon ja ne ovat hajautettuina, joka haastaa kulkemisen hallinnan. Henkilöstön, asiakkaiden, alihankkijoiden sekä tavaravirtojen toimiva ja turvallinen kulkeminen muodostavat oman palapelinsä, joka edellyttää erityistä kulunvalvontaa.

Nämä haasteet ovat voitettavissa nykyaikaisella turvajärjestelmäratkaisulla.

Abloy_OS_Cliq11

Vaivaton & visuaalinen

Selainpohjainen käyttöliittymä ei vaadi erillisiä asennuksia tai ylläpitoa, ja on käytettävissä missä tahansa. Rooli- ja aluepohjainen logiikka helpottaa päivittäistä hallintaa ja selkeä karttakäyttöliittymä raportteineen ja poikkeamahälytyksineen tarjoaa reaaliaikaisen kuvan turvallisuuden tilasta nopealla silmäyksellä.

Abloy_OS_Cliq33

Modulaarinen & skaalautuva

Nykyaikainen turvajärjestelmäratkaisu taipuu tarpeiden ja halutun turvallisuustason mukaan yksittäisistä kohteista laajojen kiinteistökokonaisuuksien ja käyttäjämäärien tehokkaaseen hallintaan. Ohjelmistomoduuliensa ansiosta järjestelmä skaalautuu ominaisuuksiltaan sujuvasti mm. kulunvalvontaan, elektromekaanisen lukituksen hallintaan, langattomiin lukijoihin, hisseihin.

Abloy_OS_Cliq22

Avoin & integroituva

Jotta tulevaisuuden tarpeet ja nopeasti kehittyvä teknologia eivät muodostu haasteiksi, kannattaa ratkaisun tukea jo nyt laajasti erilaisia lukija- ja tunnistinteknologioita ja mahdollistaa API-rajapintojensa avulla monipuoliset integraatiot myös kolmansien osapuolten järjestelmiin, kuten HR-järjestelmiin, rikosilmoittimiin, paloturvajärjestelmiin sekä KONE access system:iin.

Abloy_OS_Cliq6

Aina kartalla

Järjestelmän valinnassa kannattaa huomioida tuotekehitys ja -tuki. Jatkuvasti kehittyvään järjestelmään tehdään päivityksiä, ja ostettujen ominaisuuksien parannukset sisältyvät aina sopimukseen. Paikallinen kehitys ja ohjelmistotuki takaavat nopean avun ongelmatilanteissa ja varmistavat asiakkaiden äänen kuulumisen tulevissa kehitysaskelissa.

ABLOY® OS - luottamuksen elementit

Abloy-Os-kuvana

Edelläkävijäkampus viitoittamassa tietä

Lahden ammattikorkeakoulun, LAMKin, lahtelaiseen tehdaskiinteistöön saneerattu uusi kampus avattiin opiskelijoille syyskuun alussa 2018. Euroopan edelläkävijäkampus on ollut visiona viitoittamassa tietä myös kokonaisvaltaisen turvallisuuden varmistavassa projektissa.

Anna videon viedä matkalle kampuksen moderneihin turvallisuusratkaisuihin!

service-man_swp_32001504688_o

Yksi avain, monta käyttökohdetta

Järjestelmäintegraation avulla avainten, lukkojen ja kulkuoikeuksien hallinnointi tapahtuu yhdestä käyttöliittymästä. Elektromekaaninen lukitus tuo varmuutta ja joustavuutta turvallisuuskriittisten kohteiden suojaamiseen. Samalla se tarjoaa aina reaaliaikaisen kuvan suojauksen tilasta. Avainten ja kulkuoikeuksien ylläpito on etähallinnan avulla sujuvaa ja huoletonta mistä ja milloin tahansa. Avaimen katoamisestakaan ei tarvitse kantaa huolta, sillä avaimen poistaminen järjestelmästä ja uuden luominen sen tilalle onnistuu helposti.

CertegoAbloy-3

Kulunvalvottuja lisäovia langattomasti

Langattoman teknologian avulla lisäovien liittäminen olemassa olevaan kulunvalvontajärjestelmään onnistuu kustannustehokkaasti, ilman kaapelointia langattoman tiedonsiirron avulla. Lukijat ovat yhteensopivia yleisempien tunnisteteknologioiden kanssa ja lukitusratkaisut mahdollistavat käytön myös palo- ja poistumistieovissa. Aperio on yksi markkinoiden monipuolisimmista langattomista kulunvalvontajärjestelmän tuotteista ja yksinkertainen tapa parantaa turvallisuustasoa.

protec2-cliq-logo
Aperio-logo

Täydellisesti hallittua kulkemista.