ABLOY ACTIVE tartuntoja vähentävä antimikrobinen pinnoite

Oviympäristö on otollinen haitallisten mikrobien leviämiselle kosketuksen kautta. Oven heloihin suunniteltu ACTIVE-ratkaisu tuhoaa tehokkaasti taudinaiheuttajia sen sisältämän hopean ansiosta. ACTIVE-ratkaisu soveltuu erinomaisesti julkisten tilojen oviympäristöihin, kuten sairaaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Abloy-Active-pinnoite-tuhoaa-bakteereja

ACTIVE-ominaisuus vakiona kaikissa maalatuissa heloissa

Abloyn maalatuissa heloissa on aina mukana ACTIVE-ominaisuus. Maalattujen helojen vakiovärit ovat valkoinen, alumiininharmaa, musta ja graphite. Muut värit ovat saatavilla erikoistilauksesta. Laaja värivalikoima mahdollistaa hygieenisen tilan lisäksi esteettisesti yhtenäisen oviympäristön. ACTIVE-tuoteperhe on laajentunut kirkkaalla lakalla, joka on saatavissa vakiona kiillotetuissa ja harjatuissa messinkituotteissa. Uusi lakka on kehitetty kestämään entistäkin kovempaa käyttöä.

Säästät kustannuksissa, ja sijoitat hyvinvointiin

ACTIVE-ratkaisu on tehokas ja helppo tapa parantaa hygieniaturvallisuutta niin kotona kuin esimerkiksi koulujen, sairaaloiden ja toimistojen kaltaisissa vilkkaissa oviympäristöissä. Tartuntojen vähentyminen laskee sairaspoissaolojen, terveydenhuoltokustannusten ja sairaalavuorokausien määrää.

Luonnostaan tehokas hopea

ACTIVE-pinnoite on antimikrobinen sen sisältämän hopean ansiosta, jonka bakteereja tuhoavat ominaisuudet tunnettiin jo vuosisatoja sitten. ACTIVE- pinnoite tappaa 99 % haitallisista mikrobeista ja pysyy hygieenisesti suojaavana siivoussyklien ollessa säännölliset.

Mikrobit leviävät ovien kosketuspinnoilta ja siellä ne voidaan pysäyttää - ABLOY ACTIVEN avulla!

Lataa lisätietoa

Abloy Active
Pdf
Lataa
download