Yale Smart Living - Älykäs koti alkaa jo ovelta

Turvaat kotisi sekä muut sinulle tärkeät asiat älykkäästi, joustavasti ja helposti Yalen laadukkailla tuotteilla. CERTEGOlta hankit Yale-tuotteet joko itse asennettavaksi tai osta ne meiltä asennettuna!

Yale-tuotteet on suunniteltu tekemään arjestamme huoletonta ja sujuvaa. Oli sitten ovessasi Yale Doorman -älylukko, elektroninen ovisilmä tai Smart home -hälytinjärjestelmä, voit luottaa siihen, että sinulle arvokkaat asiat ovat turvassa olitpa sitten kotona, töissä tai lomalla. Voit keskittyä elämästä nauttimiseen.

yale-Doorman_perhe

Yale Doorman - Unohda huoli avaimista

Yale Doorman on uuden ajan älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kotisi lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimellasi. Sinun ei tarvitse enää huolehtia kadonneiden avainten joutumisesta vieraisiin käsiin, koska kadonnut kulkutunniste voidaan poistaa käytöstä välittömästi. Kotisi säilyy turvattuna katoamisesta huolimatta. Avaimettomuus ei ainoastaan lisää turvallisuutta, se myös tekee elämästä sujuvampaa. Voit unohtaa ovimaton alle kätketyt avaimet – anna tilapäinen kulkukoodi käyttöön sitä tarvitsevalle.
 
Myynnissä olevat Yale Doorman -mallit ja lisätiedot löydät täältä.
Yale Doormanin asennusohjeet löydät täältä.

Yale Smart Home - Suojaa sinulle tärkeimmät

Yale Smart Home on kodin hälytysjärjestelmä, jota hallitset helposti mobiiliapplikaatiolla paikasta riippumatta. Hälytyksen syntyessä saat siitä ilmoituksen välittömästi mobiililaitteeseesi, josta voit myös tarkastella liiketunnistinkameran tallentamia kuvia. Kun otat Yale Smart Home -hälytysjärjestelmän osaksi kotisi turvaamista, voit luottaa siihen, että tiedät aina ensimmäisenä mitä kodissasi tapahtuu.

Lisätietoa Yale Smart Home -hälytysjärjestelmästä löydät täältä.

Yale Smart Home luo mielenrauhaa

Yale Smart Home on tehty helppokäyttöiseksi aina asennuksesta lähtien. Se on helppo asentaa myös itse, mutta CERTEGOlta saat Yale Smart Home -tuotteet myös asennuspalveluna. Hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää yhteensä 40 erilaista lisätarviketta, joista voit muodostaa parhaiten tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Yale Smart Home -hälytinpaketti on yksinkertainen ja helppo tapa mielenrauhasi turvaamiseen. Ilman järjestelmään liittyviä kuukausimaksuja. Sinä päätät kenelle haluat hälytysjärjestelmän ilmoittavan, jos kotona ei ole kaikki hyvin.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä