Oviympäristön varusteet parantavat turvallisuutta

CERTEGOlta saat kaiken toimivaan oviympäristöön, kuten sulkimet, vetimet, painikkeet, porrastaulut ja avainkaapit.

varusteet-ovensulkijat

Ovensulkijat estävät ovien auki jäämisen, auki lennähtämisen tuulessa sekä heilumisen auki ja kiinni. Kauttamme saat ovensulkijat niin ulko- kuin sisäoviin ja erilaisiin toimintaympäristöihin. Ovensulkimia on monia eri malleja, joiden varustukseen kuuluu vakiovarsi, liukuvarsi tai vapautustoiminto. Ovensuljin voi lisäksi olla uppoasennettu, ja sen voi sijoittaa lattiatasoon. Me autamme löytämään toimivat ovensulkijat tarpeisiisi.

Vakiovarrella varustetut ovensulkijat

Vakiovarrella varustettuja ovensulkijoita on eri mallisia ja -vahvuisia eri painoisille ja -levyisille oville. Kaikissa malleissa on kuitenkin säädettävä sulkuvoima ja sulkeutumisnopeus, sulkeutumisteho ja avautumisjarru, ja ne sopivat sekä oikea- että vasenkätisiin oviin. Useimmat mallit on myös tyyppihyväksytty palo-ovia varten.

Liukuvarrella varustetut ovensulkijat

Myös tämän tyyppisiä ovensulkijoita on useita eri malleja, jotka sopivat eripainoisiin ja -levyisiin oviin. Liukuvarrella varustetun ovensulkimen saa ohjauslevytekniikalla varustettuna, jolloin avautumisvoima on kevyempi suhteessa sulkeutumisvoimaan kuin tavallisissa ovensulkimissa. Ne sopivat täydellisesti kohteisiin, joissa vaaditaan valvottavissa olevaa ja varmaa sulkeutumista.

Vapautustoiminnolla varustetut ovensulkijat

Vapautustoiminnolla varustettu ovensuljin sopii palo-oven sulkijaksi, ja se soveltuu yhden tai useamman paloluokitellun oven valvontaan. Tämän tyyppiset ovensulkijat ovat usein käyttökelpoisia sairaaloissa, vanhainkodeissa, hotelleissa ja vastaavissa kohteissa. Kuten muun tyyppisissä ovensulkijoissa, myös näissä on säädettävä sulkuvoima ja sulkeutumisnopeus, sulkeutumisteho ja avautumisjarru, ja ne sopivat sekä oikea- että vasenkätisiin oviin.

CERTEGOlta oikeat ovensulkijat tarpeisiisi

Ovensulkijat varmistavat, etteivät ovet jää vahingossa auki, ja ylläpidät näin kiinteistön palontorjuntaa. CERTEGO tarjoaa joukon ratkaisuja, jotka varmistavat, että ovesi pysyvät kiinni. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään oikean ovensulkimen kohteeseesi.