FLEXIM-työajanhallintajärjestelmät joustavasti erilaisiin tarpeisiin

flexim

FLEXIM-työajanhallintajärjestelmät ymmärtävät modernin työyhteisön muuttuvat tarpeet. FLEXIM-järjestelmät ottavat huomioon uuden työaikalain muutokset, kuten liukuvan työajan ja työaikapankin, ja tekevät työajan hallinnoinnista vaivatonta.

FLEXIM työajanhallinta nykyajan työnteon tarpeisiin

FLEXIM-työajanhallintajärjestelmä on alansa edelläkävijä. Korkea tietoturva ja integroitavuus tekevät ratkaisusta asiakkaalle poikkeuksellisen toimivan. Erilaisia työaikamuotoja tukevia FLEXIM-järjestelmiä on saatavilla nyt juuri oikeankokoisina niin PK-yrityksille kuin suurille, kymmenien tuhansien työntekijöiden organisaatioille.

Meillä on kokemus työajanhallintaratkaisuista yli 2 000 kohteessa, mikä tarkoittaa yli miljoonaa tyytyväistä käyttäjää. Tutustu uudistuneisiin FLEXIM-työajanhallinnan ratkaisuihin, nyt myös pienille ja keskisuurille yrityksille juuri oikeankokoisena!

» Tutustu perustarpeet täyttävään FLEXIM Compact -järjestelmään

» Tutustu kattavat tarpeet täyttävään FLEXIM Pro -järjestelmään


» Lue lisää FLEXIM 4, 5 ja 6-järjestelmien käytön päättymisen aikataulusta ja käyttöoikeuden jatkosta

Turvaamme FLEXIM PRO/COMPACT -palveluiden jatkuvuutta

Järjestelmävalmistaja Abloy Oy on myynyt FLEXIM PRO/COMPACT -liiketoiminnan kokonaisuudessaan Saarni Nepton Oy:lle 1.4.2024. Tuemme sekä Abloy:ta että Saarni Neptonia, jotta FLEXIM PRO/COMPACT -palveluiden käyttö jatkuu keskeytyksettä. Lue lisää tiedotteestamme!

Lue tiedotteemme