Nepton – Suomen suosituin työaikaratkaisu CERTEGOlta

Nepton-hero

Nepton on Suomen suosituin työajanhallinnan ratkaisu yli 100 000 käyttäjällään. Järjestelmä sisältää kolme moduulia: työajanseuranta, työvuorosuunnittelu ja HR, jotka tarjoavat ratkaisut muun muassa työajanseurannan, palkanlaskennan, työvuorosuunnittelun, työsuhdetietojen hallinnan ja raportoinnin tarpeisiin.

Yksi syy Neptonin suureen suosioon on sen ylivertainen liitettävyys muihin asiakkaan käytössä oleviin järjestelmiin. Järjestelmä sisältää valmiit integraatiot yli 40 palkka-, henkilöstöhallinto- sekä toiminnanohjausjärjestelmään. Nepton loistaakin ennen kaikkea joustavuudellaan taipuen helposti erilaisiin paikallisiin toimintatapoihin ja -ympäristöihin.

Tehokasta tiedolla johtamista

Neptonin avulla kaikki henkilöstöön liittyvä tieto on helposti hyödynnettävissä kattavien raportointitoimintojen ansiosta, mikä mahdollistaa tehokkaan tiedolla johtamisen. Tämä tuo kokonaisvaltaista lisäarvoa liiketoimintaan etenkin etätyön lisääntyessä. Samalla järjestelmä on työntekijälle helppokäyttöinen ja mielekäs sisältäen esimerkiksi mobiilikäyttö-ominaisuuden.

Neptonin avulla nopeutat liiketoiminnan prosesseja TES-tulkintojen ja palkanlaskennan automaatioiden ansiosta. Tämä mahdollistaa HR-resurssien vapauttamisen muihin työtehtäviin. Nepton huomioi uuden työaikalain ja tekee enimmäistyöajan seurannasta vaivatonta. Kaikki tiedot säilyvät helposti tallessa viranomaistarkastuksia varten.

Nykyaikainen työaikajärjestelmä ja laadukkaat palvelut samassa paketissa

Neptonin järjestelmä yhdistettynä CERTEGOn pitkään kokemukseen työaikaratkaisuista, sen valtakunnalliseen ulottuvuuteen ja kattaviin pääkäyttöpalveluihin takaavat asiakkaalle helpon arjen ja vaivattoman ratkaisun kaikenkaltaisiin työaikatarpeisiin.

Kumppanuuden myötä asiakkaat saavat yhdessä paketissa CERTEGOn laadukkaat palvelut ja Neptonin modernin ja kehittyvän työajanhallinnan.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä