CERTEGO lähti tukemaan Ilves jalkapallon HOPA-rahastoa – stipendejä jaettiin yhteensä 26 kappaletta

ilves-jalkapallojaosto-certego-sponsorointi

Lähdimme vuoden alussa tukemaan Ilves jalkapallon HOPA-rahastoa ottamalla Ilves ry -jalkapallojaoston mukaan sponsorointiohjelmaamme. Rahaston avulla Ilves-jalkapallojaosto auttaa haastavassa taloudellisessa tilanteessa olevia ja innokkaasti eteenpäin pyrkiviä nuoria pysymään mukana jalkapallotoiminnassa.

Ilveksen HOPA-rahasto on nimetty elävän legendan, ex-maalivahti Harri ”Hopa” Hollin mukaan. HOPA-rahaston stipendejä on jaettu aiemmin vain Ilves jalkapallon junioriedustuksessa harrastaville pelaajille, mutta tämän vuoden stipendejä jaettiin myös Suomen suurimman kortteliliigan, Ilves Futis-Liigan pelaajille. HOPA-rahastosta voi käydä lukemassa lisää täällä.

Sponsorointiohjelmaan mukaan pääsemistä kommentoi Ilves jalkapallojaoston urheilutoimenjohtaja Janne Räsänen.

”Taloudellisen tuen tarvitsevien perheiden määrä on kasvanut merkittävästi viime vuosina ja nyt varsinkin koronapandemian jälkeen tarve on edelleen kasvanut. Asetimme tavoitteeksi löytää uusia tukijoita HOPA-rahaston lahjoittajiksi ja on hienoa, että Certego valitsi meidät mukaan heidän sponsorointiohjelmaansa. Tästä on suuri apu meille.

Saatiin Certegon ja muiden HOPA-rahaston tukijoiden avulla kasaan mahtava summa, yli 10 000 euroa, joka sitten jaettiin yhteensä 26 perheelle. Nämä ovat merkittäviä asioita perheille, sillä tuella saattaa olla ratkaiseva apu junioreiden harrastamisen jatkumiseen. Ja erityisen iloisia olemme, että stipendejä jaettiin tänä vuonna myös ensimmäistä kertaa Ilves Futis-Liigan pelaajille.

Vuosi 2021 ja samalla seuran 90-vuotisjuhlavuosi on monella tapaa hieno vuosi jalkapalloilevalle yhteisölle, Huuhkajat esiintyi ensimmäistä kertaa EM-kisoissa, Helmarit saavutti upeasti paikan ensi kesän EM-kisoihin ja suomalaisia siirtyy koko ajan enemmän ja enemmän koville ulkomaan kentille pelaamaan, niin kuin Ilveksestäkin Naatan Skyttä Ranskaan (Toulouse FC) ja Maksim Stjopin Tanskaan (FC Nordsjælland).

Huomaa, että tämä jalkapallobuumi on näkynyt myös meillä Ilveksessä, kun Suomen suurimpaan kortteliliigaan on ilmoittautunut tälle kesällä ennätysmäärä pelaajia, yli 4000. Tämä on siis kaikkien aikojen futiskesä ja toivotaan, että tällainen innostus lajiin pysyy päällä myös tulevaisuudessa, Ilveksessä olemme valmiina tarjoamaan laadukasta toimintaa kaikille, niin eteenpäin pyrkiville nuorille kuin ihan vain harrastusmielessä pelaaville.

Yhteistyökumppanuudet auttavat aina näiden asioiden mahdollistamisessa, niin toivotaan että Certegonkin kanssa yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina!”

Ilves tosiaan juhlii 90-vuotista taivaltaan. Erilaisia isoja ja pieniä juhlia pyritään viettämään eri tavoin loppukesän sekä syksyn aikana, koronatilanne tietenkin huomioiden.

Jalkapallon aikuisten edustusjoukkueet pelaavat korkeimmilla sarjatasoilla naisten Kansallisessa Liigassa ja miesten Veikkausliigassa. B-tytöt, A- sekä B-pojat pelaavat kaikki SM-sarjoja. Nuoremmat ikäluokat pelaavat kansallisesti korkeimmalla tasolla. Kaiken toiminnan kivijalkana on 13. kaupunginosan korttelitoimina, Ilves Futis-Liiga, jossa harrastaa yli 4000 lasta, nuorta ja aikuista.


CERTEGO toivottaa peli-iloa kaikille ilvesläisille!