Kirkkonummen vilkas yleisurheilukesä

kirkkonummen-urheilijat-sponsorointi-certego

Kohta päättyvä ulkokausi oli Kirkkonummen Urheilijoiden yleisurheilijoille vilkas ja menestyksekäs. Kesän treeneihin osallistui ennätysmäärä eri-ikäisiä lapsia. Osa oli jo vanhoja konkareita, toiset löysivät yleisurheilusta uuden harrastuksen. Laadukas valmennus ja urheilijoiden määrätietoinen harjoittelu palkittiin kesän aikana moneen kertaan muun muassa SM-mitalein, menestyksenä aluemestaruus- ja piirinmestaruuskisoissa sekä uusin ennätyksin.

Kesän treeneihin osallistuneet saivat kokeilla melkein kaikkia yleisurheilulajeja. Kolmena iltana viikossa urheilukentällä nähtiin muun muassa pituushyppyä, keihäänheittoa ja erilaisia viestejä. Ulkokauden alussa Certegon tuella hankitut uudet kauan kaivatut harjoitusaidat olivat ahkerassa käytössä ja mahdollistivat eri-ikäisille urheilijoille monipuoliset ja vaihtelevat treenit.

Kesällä oli erityisen ilahduttavaa, että moni harrastaja halusi ja uskalsi lähteä mukaan myös kilpailemaan, jotkut pienempiin kisoihin, jotkut myös isompiin. KirkU:n yleisurheilijoita nähtiin kesän aikana ympäri Suomea erilaisissa kisoissa. Paras menestys tuli 16-vuotiaiden SM-kisoissa poikien pikajuoksussa. Kalle Hirvi voitti 100 metrillä hopeaa ja 200 metrillä pronssia. Tulevina vuosina SM-kisoissa nähdään KirkU:n yleisurheilijoita varmasti enemmänkin. Moni nuorempi urheilija on jo asettanut ensi vuoden tavoitteekseen nuorten SM-kisat, joko yksilölajeissa tai viesteissä.

Ulkotreenien vaihtuessa sisätreeneihin mennyttä kesäkautta voi katsoa tyytyväisenä. Yleisurheilujaosto onnistui tarjoamaan monipuolisia treenejä eri tavoittein osallistuville urheilijoille. Vanhemmat tarjosivat apuaan eri toimitsijatehtäviin, ja valmentajat jaksoivat ohjata sekä helteellä että sateisempina päivinä. Toivottavasti mahdollisimman moni on mukana treeneissä myös sisäkaudella. Uudet harjoitusaidatkin otetaan mukaan!

Toivotamme kirkulaisille oikein antoisaa sisäkautta!

Lisätietoa Kirkkonummen Urheilijoiden yleisurheilijoista löydät heidän kotisivuiltaan.