Koovee drop out -ilmiötä ehkäisemässä

koovee-sponsorointi-certego

Tampereen Koovee on yksi Suomen suurimpia urheiluseuroja. Vuonna 1929 perustettu seura tarjoaa Tampereella liikunnan iloa ja elämyksiä harrastelijoille, urheilijoille ja huippu-urheilijoille noin kymmenessä eri lajissa vuosittain.

Koovee ry:n johtokunta on syyskuussa 2020 perustanut Monen lajin mestarin -tukirahaston. Certegon tuki kohdennetaan tähän rahastoon. Tukirahasto on perustettu tukemaan Kooveen urheilijoita, harrastajia ja liikkujia, jotka olisivat muuten vaarassa jäädä Kooveen toiminnasta ulkopuolelle osittain tai kokonaan taloudellisista syistä johtuen. Tukirahasto muodostuu seuran tukirahastoon myöntämästä pääomasta sekä yksityishenkilöiden ja yritysten lahjoituksista. Monen lajin mestarin tukirahaston varat pidetään omalla pankkitilillä erillään seuran muista varoista.

"Monen lajin mestarin tukirahastosta myönnetään hakemuksiin pohjautuen kuukausittain tukea Kooveen harrastajille, liikkujille ja urheilijoille. Haluamme ehkäistä yhteiskunnallista ongelmaa, drop out -ilmiötä, mahdollistamalla erilaisia tukimuotoja kaikille halukkaille harrastajille, liikkujille ja urheilijoille. Monen lajin mestarin tukirahasto on näistä mahdollisuuksista kaikista merkittävin ja tärkein. Iso kiitos Certegolle", kommentoi Kooveen toiminnanjohtaja Juuso Laamanen.

Lisätietoa Monen lajin mestarin -tukirahastosta löydät täältä.

CERTEGO toivottaa loistavaa uutta kautta kaikille kooveelaisille!