‹ Katso kaikki artikkelit Ovilehti uudella mekaanisella ABLOY EASY -lukitusratkaisulla
ABLOY:n uusi mekaaninen ABLOY EASY -lukitusratkaisu

ABLOY julkisti uuden mekaanisen ABLOY EASY -lukitusratkaisun

12. joulukuuta 2021

ABLOY EASY nostaa mekaanisen lukituksen jälleen uudelle tasolle. Se tarjoaa uudenlaista sujuvuutta, mutkattomuutta ja turvaa arkeen. Sen lisäksi, että EASY-avain istuu täydellisesti käteen, sitä on myös yksinkertaisesti miellyttävä käyttää.

ABLOY EASY on uusi patentoitu mekaaninen avainjärjestelmä kiinteistöihin. ABLOY EASY soveltuu hyvin muihinkin tarpeisiin laajan tuotteiston ansiosta. Avainjärjestelmän patentti on voimassa vuoteen 2040 saakka. EASY on sarjoitettavissa entistäkin laajempiin kohteisiin. Avaimessa oleva yksilöllinen QR-koodi mahdollistaa avaimen varman tunnistamisen sekä paremmin hallittavan avainjakoprosessin.

Mekaaninen lukitus on edelleen varteenotettava lukitusvaihtoehto. Se on toimintavarma ja pitkäikäinen ratkaisu. Siinä ei ole riskiä vanhenevista elektronisista salauksista. EASY on suunniteltu kestämään sukupolvelta seuraavalle - myös kestävän kehityksen näkökulmasta. Niinpä sen materiaalit läpäisevät tiukimmatkin vaatimukset. Abloy myös kierrättää kaikki avainten ja lukkojen metalliosat uudelleenkäytettäväksi.

Tuotteen hinnoittelu noudattaa olemassa olevan SENTO-avainjärjestelmän tuotehintoja. Lisäksi EASY-järjestelmästä veloitetaan vuosittainen palvelumaksu.

Lataa ABLOY EASY -esite

Lue lisää ABLOY EASY -ratkaisusta >>

 

Lisätietoja:

myynti@certego.fi | Paikallisen myynnin tiedot löydät täältä>>

‹ Katso kaikki artikkelit