bosch-valvontakamerat-ja-videovalvonta-saas-palveluna-header

Videovalvonta kuukausihintaisena SaaS-palveluna

Videovalvontapalvelullamme valvot kohteesi tapahtumia pilvipalvelun kautta missä ja milloin tahansa. Autamme valitsemaan kohteeseesi sopivat valvontakamerat ja tarjoamme ammattimaista teknistä käyttötukea palvelun käyttöön. Voit hyödyntää järjestelmässä myös älykkäitä valvontaominaisuuksia, jotka tehostavat reagointia esimerkiksi varkaus- tai ilkivaltatilanteisiin.

CERTEGOn ammattilaiset asentamassa valvontakameraa

Tarpeitasi vastaavat valvontakamerat kohteeseen asennettuna

Hanki valvontakamerat helposti kuukausimaksullisena palveluna. Autamme valitsemaan ja asentamaan valvontatarpeisiisi sopivat kamerat Boschin sisä- ja ulkokäyttöisistä kupu- ja kääntöpääkameroista sekä putkimallisista valvontakameroista.

Kun haluat automatisoida hälytyksiä ja reagoida nopeasti eri tilanteisiin, voit hyödyntää kameroita, joissa on sisäänrakennettuna älykkäitä seuranta- ja tunnistusominaisuuksia.

Kartoita tarpeet asiantuntijamme kanssa
kohteiden seuranta etähallittavilla valvontakameroilla Kuva Bosch

Pilvipalvelu tallenteiden ja live-videoiden katseluun ja analysointiin

Valvontakamerakuva tallennetaan automaattisesti Bosch VSaaS -pilvipalveluun, jossa voit seurata ja analysoida niin livekuvaa kuin kameratallenteita. Videovalvonnan keräämä tieto siirtyy palveluun salatulla verkkoyhteydellä.

Automatisoidut hälytykset lähetät halutessasi suoraan vartiointiliikkeelle, jolle voit myöntää katseluoikeudet pilvipalveluun. Palvelumme tallennuskapasiteetti on 125 G/kk ja tallenteita säilytämme 14 vrk ajan kuvaushetkestä.

Kysy lisää ratkaisusta
teknisen käyttötuen asiantuntija

Tekninen käyttötuki ja ylläpito videovalvontajärjestelmään

Kun tarvitset esimerkiksi tapahtumahistorian ja tallenteet tietyltä ajanjaksolta, tai kaipaat tukea videonhallintajärjestelmän käytössä, tekninen käyttötukemme auttaa ohjelmiston käytössä ja valvontakameroiden päivityksissä.

Pilvipalvelu kertoo kameroiden sekä järjestelmän kunnosta reaaliaikaisesti ja auttaa meitä huolehtimaan puolestanne valvontajärjestelmän sekä kameroiden konfiguroinnista, ennakkoivasta huollosta ja ylläpidosta.

Pyydä lisätietoja
Bosch videonhallintajärjestelmä älykkäillä ominaisuuksilla Kuva Bosch

Etähallinnoi kameroita pilvipalvelussa ja hyödynnä älykkäitä valvontaominaisuuksia

Ilmaisella laitteiden etähallinnalla liität, konfiguroit ja hallitset kaikkia kameroitasi etänä pilvipalvelun kautta. Päivität kameraohjelmistot ja seuraat laitteiden sekä järjestelmän tilaa reaaliajassa - tai ulkoistat työn meille.

Voit katsella kaikkien järjestelmään liitettyjen kameroiden videokuvaa livenä tai tallenteelta, ladata tai lähettää tallenteita esimerkiksi poliisille tutkintaa varten, tai toimittaa hälytykset push-ilmoituksina mobiilisovellukseen tai vartiointiliikkeelle.

Älykkäillä lisäominaisuuksilla lasket esimerkiksi henkilöiden tai kulkuneuvojen määrää tietyn ajanjakson aikana tai tietyltä alueelta, tunnistat liian suuria ihmisjoukkoja, seuraat tilojen täyttymistä tai haluamiesi kohteiden sijainteja.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Videotallennus- ja -hallintaratkaisumme tukee kaikkia Bosch-valvontakameroita.


Autamme valitsemaan tarpeisiinne sopivat valvontakamerat ja lisäohjelmistot sekä yhteysratkaisut - kysy lisää asiantuntijoiltamme!

Ota yhteyttä - siirry myynnin yhteystietoihin