‹ Katso kaikki artikkelit Moderni keittiö
Kuvassa Avain Asuntojen sisustettu malliasunto osoitteessa Sarvikin Ukonhatunkuja 3

Avain Yhtiöt ja CERTEGO yhteistyöhön

5. joulukuuta 2021

Avain Yhtiöt -konserni ja Certego Oy laajentavat ja tiivistävät yhteistyötä valtakunnallisesti sähköisten lukitusjärjestelmien pääkäyttöpalveluista solmitulla sopimuksella. Certego Oy on lisäksi mukana lukuisissa Avain Yhtiöiden uudis- ja saneerauskohteiden lukitus- ja muutosprojekteissa.

CERTEGO vastaa Avain Yhtiöiden sähköisten lukostojen avainhallinnasta Visma Tampuuri –ohjelmistossa. Yhteistyöllä haetaan pitkäjänteistä kumppanuutta sujuvan kulkemisen toteuttamiseen Avain Yhtiöiden kohteissa. Certego odottaa innolla yhteistyön tiivistämistä Avain Yhtiöiden lukituksen ja avainhallinnan ratkaisujen parissa.

”Yhteistyö Certegon kanssa on sujunut erinomaisesti. Certego on ollut mukana lukuisissa yrityksemme projekteissa ja on luonnollista, että hyvin sujuneen yhteistyön pohjalta laajennamme yhteistyötä myös muihin Certegon palveluihin. Tavoittelemme yhteistyön syventämisellä kustannustehokkuutta ja kykyä vapauttaa resursseja ydinliiketoiminnalle”, kommentoi kiinteistöjohtaja Jan Bertills Avain Yhtiöiltä.

Avain Yhtiöt -yhteistyö on merkittävä Certegolle

”Yhteistyö Avain Yhtiöiden kanssa on meille kiinnostava uusi aluevaltaus. Certegon palvelukeskuksella on jo ennestään vahvaa osaamista avainhallinnassa ja sähköisten lukostojen pääkäytöllisissä töissä, johon Visma Tampuuri-ohjelmisto tuo hyvän lisän. Nyt käynnistyvä yhteistyö on meille merkittävä askel kohti Tampuuri-järjestelmän ja siihen liittyvien palveluiden laajentamista myös muihin vastaaviin asiakkuuksiin”, kommentoi Certegon asiakkuusjohtaja Paula Saarelma käynnistyvää yhteistyötä.

”Olemme innoissamme kasvattamassa yhteistyötämme Avain Yhtiöiden kanssa. Pystymme tuottamaan palveluitamme vaivattomasti sekä kustannustehokkaasti kaikkiin Avain Yhtiöiden kohteisiin valtakunnallisesti toimivan palvelukeskuksemme kautta”, kertoo Certegon palveluesimies Tomi Matson.

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asumisen palvelujen tuottamiseen sekä asuntojen rakennuttamiseen, rakentamiseen ja korjausrakentamiseen. Avain Yhtiöiden omistuksessa on yli 9300 asuntoa valtakunnallisesti, ja rakenteilla on yli 1000 uutta asuntoa.

 

Lisätiedot:

Jan Bertills, kiinteistöjohtaja
Avain Yhtiöt
jan.bertills(a)avainyhtiot.fi | p. +358 (0)20 7624 715

Paula Saarelma, asiakkuusjohtaja
Certego Oy
paula.saarelma(a)certego.fi | p. +358 (0)45 7884 4320

‹ Katso kaikki artikkelit