‹ Katso kaikki artikkelit Helsinki ice rink
Helsingin jäähalliin asennetaan uusimmat HID Signo -lukijat ja Abloy-oviautomaatio

Nykyaikainen tunnisteteknologia mahdollistaa älykkään kulkemisen

7. joulukuuta 2021

Nykyaikaiset, digitaaliset kulkemisen ratkaisut tekevät kulkemisesta entistä helpompaa ja sujuvampaa, turvallisuudesta tinkimättä. Kulkutunniste kulkee aina älykellon mukana ranteessa tai taskussa älypuhelimessa. Ylpeydellä esittelemme case H.I.F.K.:n yhteistyössä Suunnon ja Abloyn kanssa.

Tunnisteetkin ovat aikansa tuotteita. Vanhoissa järjestelmissä lukijan sekä päätelaitteen välinen liikenne on usein Wiegand-tyyppinen ja siten salaamaton. Nykyaikainen tunnisteteknologia käyttää turvallisen liikennöinnin lukijateknologiaa ja mahdollistaa monipuoliset nykyaikaiset tunnisteet, kuten älypuhelin ja älykello, jonka käyttöjärjestelmänä Wear OS (esim. Suunto 7), iOS (Apple Watch) ja Apple Wallet -sovelluksen tunnisteet. Mobiilitunniste käyttää myös salattua AES128-tyyppistä liikennöintiä ja ovat sen vuoksi turvallisia.

Älykäs kulkeminen x H.I.F.K.

Helsingin jäähallissa keskitytään pelaamiseen. Katso yllä olevasta videosta, kuinka Sallinen #76 ja kumppanit kulkevat Nordiksella Suunto7-älykellot avaiminaan. Näppärää!

Asensimme Helsingin jäähalliin uusimmat HID Signo -lukijat ja kulkemista sujuvoittavaa Abloyn oviautomatiikkaa. Taustalla toimii ketterä ABLOY ENTRY -kulunvalvontajärjestelmä. Ei enää koodeja eikä lätkiä - kulkutunniste kulkee aina mukana, täysin kosketusvapaasti.

Täysin kosketusvapaata kulkemista 

Älykkäällä kulkemisella pystytään näin poikkeusaikoina vähentämään myös tarvetta koskea painikkeita. Vastaavat ratkaisut on mahdollista asentaa helposti ja kustannustehokkaasti mitä erilaisimpiin ympäristöihin tekemään kulkemisesta helpompaa ja nykyaikaisempaa, turvallisuudesta tinkimättä.

Päivitys: Suunto 7 -älykellon uusin käyttöjärjestelmäversio ei vielä tue HID Mobile Access -sovellusta.

‹ Katso kaikki artikkelit