‹ Katso kaikki artikkelit Kanaliiga, mestaruus, CS:GO, Certego
Kuvassa vasemmalta oikealle: Toni Lilja, Joona Farin, Teemu Luukkala, Ville Moritz ja Alex Kuisma (Kuva: Kanaliiga, Sami Peltoniemi)

CERTEGO on jälleen Kanaliiga-mestari

19. toukokuuta 2022

CERTEGOn joukkue on voittanut toistamiseen Kanaliigan ylimmän sarjatason mestaruuden CS:GO pelissä. Edellinen voitto tuli viime vuonna.

Kanaliiga on vuodesta 2018 pyörinyt elektronisen urheiluun eli PC- ja konsolipelaamiseen keskittyvä yritysliiga, jossa mukana on jo satoja tiimejä ja tuhansia pelaajia eri yrityksistä. Liigassa kilpaillaan lukuisissa peleissä, joista CS:GO, eli Counter Strike: Global Offensive, on suosituin. CS:GO-turnaus järjestettiin Kanaliigassa nyt yhdeksättä kertaa. Pelissä kilpaillaan yhdeksällä eri sarjatasolla, joista CERTEGOn voittama Masters-taso on kovatasoisin.

Mestaruudesta tekee erityisen merkittävän se, että pitkään samalla kokoonpanolla pelannut joukkue pelasi nyt viimeistä kauttaan yhdessä. Joukkueen kapteeni, turvajärjestelmäasentaja Teemu Luukkala kommentoi voittoa: ”Tottakai tämä on hieno juttu. Tämä oli meille toinen mestaruus, mutta erityisen tästä teki se että pelattiin viimenen kausi tällä kokoonpanolla. Ei paljon paremmin olisi voinut loppua tämän line-upin taival!”

Ottelun alku näytti CERTEGOn näkökulmasta huolestuttavalta, mutta joukkue sai pian tämän jälkeen hyvän vauhdin päälle.

”Tiukkaa vääntöähän se oli. Hävittiin eka kartta aika murskalukemin, mutta herättiin ja voitettiin toisessa kartassa sitten. Viimeinen ja ratkaiseva kartta oli sitten aika pitkälti meidän dominointia”, kertoo Luukkala.

 

Tulokset ottelussa CERTEGO vs Vilpe olivat:

Mirage 4-16

Overpass 16-12

Inferno 16-6

 

Onnittelut mestareille!

 

Lisätiedot

Teemu Luukkala
teemu.luukkala(a)certego.fi

‹ Katso kaikki artikkelit