‹ Katso kaikki artikkelit

Muistutus ABLOY FLEXIM 4 - 6 -käyttöoikeuden ja tuen päättymisestä

6. kesäkuuta 2024

ABLOY FLEXIM 4 - 6 -järjestelmien käyttö lähestyy loppuaan: käyttöoikeus ja tuki päättyvät 30.12.2024. Mikäli järjestelmänne on järjestelmätoimittajan pilvipalvelussa, FLEXIM-ympäristönne tullaan siis ajamaan alas vuoden lopussa, eikä sen käyttö ole enää mahdollista.  

Järjestelmävaihdoksen suunnittelun kanssa ei enää voi odotella, vaan uuteen järjestelmään siirtyminen tulee aloittaa välittömästi. Mikäli ette ole vielä valinneet uutta tapaa hoitaa kulunvalvontaa tai työajanhallintaa, myyntimme auttaa valitsemaan tarpeisiinne sopivan järjestelmän. 

Olemme kokeneita FLEXIM-asiantuntijoita ja ymmärrämme niin erilaisten toimialojen tarpeet kuin järjestelmäympäristöjen kyvykkyydet, sekä siirtymät ja tiedonsiirrot vanhasta järjestelmästä uuteen. Autamme järjestelmävaihdoksenne suunnittelussa ja aikataulutuksessa sekä tuemme teitä uuden järjestelmän käytössä läpi elinkaaren. 

Huom. FLEXIM 5 tai 6 -järjestelmää käyttävä: Muistathan, että järjestelmäsi Mobiilityöaika-toiminnallisuuden tekninen käyttötuki päättyy 30.6.2024. Jos käytät yhä FLEXIMiä mobiilileimauksiin, toivomme, että siirtymä uuteen mobiilileimaustapaan on organisaatiossanne jo aloitettu. Vaikka mobiilityöajan käyttöoikeus jatkuu, tuen päättyminen tekee käytöstä erittäin riskialtista. 

 

Vanhan järjestelmän käyttöön liittyy huomattavia riskejä 

Muistutamme, että vaihto uuteen kulunvalvonnan tai työajanhallinnan järjestelmään tulee toteuttaa hyvissä ajoin ennen käyttöoikeuden ja tuen päättymistä. Vanhan järjestelmän käyttöön liittyy riskejä, eikä järjestelmiin tehdä muutoksia jatketun käyttöoikeuden aikana. Myös Abloyn tuki konesalipalvelunsa piirissä olevien järjestelmien osalta on erittäin rajattu. 

Pahimmillaan käyttöoikeuden jatkoaikana syntyviä vikatilanteita ei pystytä korjaamaan lainkaan, eikä järjestelmää palauttamaan käyttöön, jos se lakkaa toimimasta. Siksi suosittelemme vaihtoa uuteen ratkaisuun mahdollisimman pian. 

Jos järjestelmänne käytön jatkumisen tai päättymisen osalta herää kysyttävää, myyntimme auttaa osoitteessa: myynti@certego.fi.

 

‹ Katso kaikki artikkelit