CERTEGO valittu Triplan keskikorttelin hotellin ja toimistojen lukitusurakoitsijaksi

Tripla-by-YIT-nakyma-lounaasta

Tripla on Helsingin Pasilaan rakentuva YIT:n suurhanke. CERTEGO toimittaa ja asentaa Triplan keskikortteliin tulevan hotellin ja toimistojen lukituksen ja heloituksen kokonaisuuden.

Ainutlaatuinen Tripla

Liikenteen solmukohtaan nousee Suomen mittapuussa ainutlaatuinen kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja. Triplan kokonaislaajuus on yhteensä noin 183 000 kerrosneliötä. Se on kokoluokassa lähes kolmen Kampin keskuksen suuruinen. Mittavan rakennushankkeen on määrä valmistua vaiheittain vuosien 2019 ja 2020 aikana.

Certego Oy on valittu Triplan keskikorttelin hotellin ja toimistojen lukitusurakoitsijaksi. Toimitamme ja asennamme Triplan keskikortteliin tulevan hotellin ja toimistojen elektromekaanisen lukituksen, painikkeet, vetimet ja ovensulkijat siten, että kokonaisuus on sekä joustava että mahdollisimman huoltovapaa.

Tuotteisto on valittu niin, että se elää helposti asiakkaiden erilaisten tilanteiden mukaan. Elektromekaaninen lukitus mahdollistaa paikan päällä joustavan lukituksen ohjelmoinnin vuokralaisen tarpeiden mukaan ja on helppo hallinnoida tilanteiden muuttuessa.

Tavoitteena huoleton ja toimiva oviympäristö

Triplan suunnittelun lähtökohtana on ollut ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus. Pitkäikäinen, ympäristön huomioiva ja kustannustehokas oviympäristö on ollut myös lukitussuunnittelun lähtökohtana.

YIT:n kanssa olemme saaneet ajoitettua Certegon projektiin mukaan tulon mallikkaasti. Yhteistyössä arkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, pystymme tuomaan omaa osaamistamme jo oviympäristön suunnitteluvaiheeseen ja auttamaan arkkitehtejä ja suunnittelijoita toimivien ja kustannustehokkaiden valintojen tekemisessä.

Certegon asiantuntija on muun muassa mukana varmistamassa, että ovet ovat lukituksen näkökulmasta arkkitehtisuunnitelmien mukaiset ja tulevaisuutta ajatellen huoltovapaat. Esimerkiksi ovikaapeloinnille saadaan lisää elinikää, kun kaapelireitti tehdään yhtenäiseksi lukolta kytkentärasialle. Tämä vaikuttaa positiivisesti myös moneen muuhun asiaan, kuten kustannuksiin ja oviympäristön käytettävyyteen.

Kun lukituksen ammattilainen tuntee jo varhaisessa vaiheessa rakennusliikkeen toimintatavat ja pääsee tekemään yhteistyötä eri suunnittelijoiden kanssa, saadaan aikaan kustannustehokas ja toimiva kokonaisuus, joka mahdollistaa sujuvan ja turvallisen kulkemisen kiinteistön tulevassa arjessa.

Tripla-by-YIT-Workery-toimistot-paasisaankaynti

Toteuttamamme ratkaisut lyhyesti:

  • iLOQ-elektromekaaninen lukitus
  • Painikkeet
  • Vetimet
  • Ovensulkijat