Nykyaikainen ja toimintavarma elektromekaaninen lukitus takaa huoletonta turvaa

Toimintaympäristössä, jossa liikkuu paljon ihmisiä, vaaditaan myös lukitukselta paljon. Olemme nykyaikaisen elektromekaanisen lukituksen asiantuntijoita. Elektromekaaninen lukitus luo turvaa ja helppoutta nykyaikaisella kulkuoikeuksien hallinnoinnilla. Ei enää huolia kadonneista avaimista.

Other-certegoFI-photos-brand-library-Nainen-kävelee2
Elektromekaaninen lukitus luo turvaa ja helppoutta nykyaikaisella kulkuoikeuksien hallinnoinnilla. Kun yhdistetään lukituksen mekaaniset ja elektroniset ominaisuudet, saadaan aikaan lukitusjärjestelmä, joka joustaa ja kestää mukanasi. Elektromekaaninen lukitus mahdollistaa liittämisen kulunvalvontajärjestelmään, jolloin yrityksen turvallisuustaso paranee entisestään. Elektromekaanisessa järjestelmissä avainten hallinta on turvallista ja varmaa. Elektromekaaninen avain toimii kuten perinteinen avain, mutta samalla se toimii kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin lisäksi ei enää tarvita erillistä kulkutunnistetta. Jos yksittäinen avain katoaa, se voidaan poistaa helposti sovelluksen kautta käytöstä ja aktivoida uusi avain tilalle saman tien.

Taloyhtiön kulunhallinnan ongelmakohtana on usein suuri, mahdollisesti jatkuvasti vaihtuva asukasmäärä ja sen myötä avainten hallinta. Yrityksissä puolestaan työntekijöiden vaihtuvuus ja vierailijoiden kulkuoikeuksien myöntäminen vaatii hallinnoinnilta paljon. Elektromekaaninen lukitus luo aivan uudenlaista turvaa ja helpputta avainten hallintaan ja kulkemiseen. Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan oviympäristön, jossa on joustavaa, turvallista ja vaivatonta liikkua.

Elektromekaaninen lukitus helpottaa avainten hallinnointia ja vähentää huolia

Elektromekaaninen avain on käytännössä vain avaimen näköinen älykäs kulkuoikeuslätkä. Vaikka elektromekaanisen lukitusjärjestelmän alkukustannus onkin suurempi kuin perinteisen mekaanisen lukituksen, on sen elinkaarikin pidempi. Lisäksi sähköisen lukitusjärjestelmän suurimpia hyötyjä ovat turvallisuuden lisääntyminen ja ylipäätään parempi käyttökokemus. Etenkin hallinnoitsijan, kuten isännöitsijän työ helpottuu, kun avaimista ja niiden haltijoista voidaan pitää kirjaa vaivatta. Jos kiinteistössä tapahtuu esimerkiksi väärinkäytöksiä tai ilkivaltaa, siitä saadaan kulkuloki ja tiedetään, kuka kiinteistössä on kulkenut. Myöskään kadonnut avain ei ole enää mikään ongelma. Avaimesta saadaan saman tien poistettua kulkuoikeus ja se lakkaa toimimasta.

TERO_REPO_KIMI_ILOQ-9523

iLOQ S5

Uuden sukupolven iLOQ S5:n tarjoamat uudet ominaisuudet varmistavat ylivertaisen helpon pääsynhallinnan, kilpailukykyiset elinkaarikustannukset ja merkittävät säästöt. Paristoton lukitusjärjestelmä on helppo ja edullinen ylläpitää, eikä paristoja tarvitse koskaan vaihtaa. Lukot ja avaimet ovat aina varmasti toimintakunnossa.

Lue lisää
ABLOY-PULSE-huoleton

ABLOY PULSE

ABLOY PULSE on Abloyn uusin lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä, joka perustuu moderneihin etäohjelmoitaviin avaimiin ja lukkoihin sekä pilvipohjaiseen hallinnointiohjelmistoon. Avain tuottaa itse oman energiansa. ABLOY PULSE soveltuu erityisesti asuinkiinteistökohteisiin, joissa käyttäjämäärät ovat suuria ja asukkaat vaihtuvat tiheään.

Lue lisää
ABLOY PROTEC2 CLIQ

ABLOY PROTEC2 CLIQ

PROTEC2 CLIQ® on Abloyn tuplavarmistettu lukitusjärjestelmä, joka takaa sen, että oikeat ihmiset pääsevät sisälle ja ulkopuoliset pysyvät ulkona. Yksi avain sopii kaikkiin kohteisiin ja oviin. Lukitusjärjestelmä on äärimmäisen turvallinen, sillä voimassaoloajan umpeuduttua avain ei enää toimi.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-iLOQ_door-1-1

iLOQ S10

iLOQ toi reilut 10 vuotta sitten markkinoille maailman ensimmäisen elektronisen lukitusjärjestelmän, joka kehittää tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä ja on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri tarpeisiinne sopivimman lukitusratkaisun.

Lue lisää
SALTO KS -kulunvalvontajärjestelmä käytössä tabletilla Kuva: SALTO Systems

SALTO KS

SALTO KS on globaalisti skaalautuva, pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä. Sen reaaliaikaisilla kulunhallintaominaisuuksilla hallinnoit kulkuoikeuksia täysin etänä esimerkiksi mobiililaitteeltasi. Eri tunnisteiden käyttö järjestelmässä parantaa käyttäjäkokemusta ja turvallisuutta rakennustyypistä riippumatta.

Lue lisää SALTO KS:stä
SALTO Space -kulunvalvontajärjestelmän selainkäyttöliittymä Kuva: SALTO Systems

SALTO Space

SALTO Space on itsenäinen, langaton ja älykäs lukitusalusta yhdistettynä selainpohjaiseen kulunvalvontaohjelmistoon. Hallitse kaikkia kiinteistön ovia tehokkaasti ja turvallisesti: myönnä ja poista kulkuoikeuksia etänä virtuaaliverkon yli ja hyödynnä erilaisia avaustapoja eri vuorokaudenaikoina.

Tutustu SALTO Spaceen

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.