Security-solutions-for-energy-and-telecom-1920x607

Asiakkaamme

Ei niin pientä, ei niin suurta asiakasta

Edelläkävijän lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaille

CERTEGOn lukitus- ja turvallisuusratkaisuilla palvelemme kaikenkokoisia asiakkaita, aina pienyritysten kulunvalvonta- ja lukitustarpeista turvallisuuskriittisten julkisyhteisöjen ja kansainvälisten konsernien kokonaisturvallisuuden hallintaan. Lisäksi huolehdimme, että ratkaisumme toimivat aina ja katkoksitta, kaikkialla Suomessa.

Emme ainoastaan tarjoa toimivia ratkaisuja, vaan olemme aktiivisesti kehittämässä asiakkaidemme kanssa toimialoja palvelevia turvallisuusteknisiä ratkaisuja. Edelläkävijyytemme syntyy yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja asiakasymmärryksen kautta kehitettävillä kokonaisvaltaisilla turvallisuusratkaisuilla ja -palveluillamme. Pitkäjänteinen kehitystyö on antanut meille vahvan osaamisen ja ymmärryksen vaativimpienkin asiakkaiden toimintaympäristöjen kokonaisturvallisuudesta.
FIcertego-kriittinen-infrastuktuuri-800x450

Kriittisen infrastruktuurin asiakkaat

CERTEGO toimittaa kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja eri toimialoilla toimiville organisaatioille, joiden toiminta edellyttää erityisen korkeaa turvallisuustasoa ja siten erityishuomiota.

Lue lisää
Municipalities-800x450

Julkinen sektori

CERTEGOlla on useiden vuosikymmenten kumppanuussuhde eri julkishallinnon toimijoiden kanssa. Toimitamme asiakkaan toimintaympäristöön juuri oikeankokoiset ja toimivat ratkaisut.

Lue lisää
Industry-2-800x450

Teollisuus

Teollisuudessa turvallisuushäiriöillä on merkittävä vaikutus tuotantoprosessin sujuvuuteen. Toimitamme toimintavarmat ja aina huolletut lukitus- ja turvallisuusratkaisut eri teollisuuden aloille.

Lue lisää
Other-certegoFI-photos-brand-library-Kaupanala-800x450

Kaupan ala

Kauppojen ja kauppakeskusten turvallisuustoiminnassa korostuu sujuva ihmisvirtojen hallinta sekä omaisuuden suojaaminen niin aukioloaikoina kuin niiden ulkopuolella. CERTEGOlta kattavat ratkaisut oviympäristöihin.

Lue lisää
Multiresidential-facilities-security-locks-and access-systems-800x450

Taloyhtiöt ja kiinteistönomistajat

Tarjoamme taloyhtiöille ja kiinteistönomistajille koko oviympäristön kattavat lukitus- ja turvallisuusratkaisut. Hoidamme oviympäristön kerralla kuntoon ja huolehdimme siitä koko sen elinkaaren ajan.

Lue lisää
pexels-pixabay-221047-1

Kuljetus ja logistiikka

CERTEGO tarjoaa kuljetus ja logistiikka alan asiakasyrityksille kokonaisvaltaiset turvallisuusjärjestelmät ja niihin liittyvän ennakkohuollon, joissa huomioimme nopeatempoisen alan erityispiirteet.

Lue lisää

Referenssicaseja

Luomme luotettavaa turvaa.

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä