Dallmeier Panomera-valvontakamerat Kööpenhaminan lentokentällä Kuva: Dallmeier

Dallmeier - yksikin valvontakamera voi riittää

Dallmeier on saksalainen valvontakameroiden kehittäjä ja valmistaja, jonka innovatiivisilla valvontateknologioilla rakennat monipuolisia valvontatoteutuksia vaativiinkin ympäristöihin. Parhaimmillaan yksi valvontakamera riittää kohteen valvontatarpeiden kattamiseen.

Monipuolisia ja innovatiivisia valvontaratkaisuja, jotka kestävät aikaa

Dallmeierin innovatiiviset teknologiat kehittävät valvontaratkaisujen turvallisuutta, kustannustehokkuutta ja huollettavuutta. Laatusertifioidut kamerat pitävät huolta yksityisyydensuojasta ja henkilön tietoturvasta läpi koko valmistuksen arvoketjun.

Tuotemerkit Panomera®, Domera® ja SeMSy® on suunniteltu säästämään valvonnan elinkaarikustannuksia pitkäaikaisella käytöllä sekä muokattavalla rakenteellaan.

Modulaarisista, aikaisempiinkin malleihin yhteensopivista osista rakennat pitkäkestoiset valvontaratkaisut, joiden huolto ja päivitys on vaivatonta. Kun tulevaisuus tuo tullessaan uusia tapoja kiinteistöjen, ihmisten ja omaisuuden turvaamiseen, saat ne käyttöösi kameroita päivittämällä.

Luotettavaa ja laadukasta valvontaa pienemmillä asennuskustannuksilla

Dallmeier-kamerat kuvaavat erittäin tarkasti erilaiset värisävyt ja yksityiskohdat, jotta voit hakea videokuvasta kohteita ja tapahtumia myös tulevaisuuden analyysimenetelmillä. 

Dallmeier-kameroiden patentoitu asennusratkaisu Mountera® varmistaa mahdollisimman helpon asennuksen sekä kameroiden siirrettävyyden paikasta toiseen yhden henkilön voimin. Tämä madaltaa valvonnan kustannuksia ja vähentää koulutustarvetta.

Kaikki Dallmeier-valvontakamerat ovat ONVIF-yhteensopivia, joten kytket ne myös helposti osaksi eri valmistajien ONVIF-tuettuja videonhallintajärjestelmiä.

Näin Dallmeier-valvontakamerat parantavat turvallisuutta erilaisilla toimialoilla

Dallmeier-valvontakameroista rakennat monipuoliset valvonnan toteutukset erilaisiin ympäristöihin aina kriittisen infrastruktuurin ja korkeimman turvallisuustason kohteista yksinkertaisempiin konenäköpohjaisiin tunnistussovellutuksiin ja perinteiseen aluevalvontaan. Seuraavassa muutamia esimerkkejä jo toteutetuista valvontaratkaisuista eri toimialoille.

 

Valvo kriittisen infrastruktuurin ja korkean turvallisuustason kohteita laadukkaasti ja tarkasti

Kun kohde edellyttää erityistä turvallisuutta, myös ilkivallan tekeminen ja tunkeutumisyritykset ovat usein poikkeuksellisia: kohteeseen ryömitään, kontataan tai valaistusolosuhteita muutetaan niin, ettei kamera tunnistaisi henkilöä.

Dallmeier-kameroilla toteutat kriittisen infran tai muun korkean turvallisuuden kohteen valvontaa laadukkaasti, vaikka tekijä yrittäisi välttyä kamerakuvassa näkymiseltä ja kiinni jäämiseltä.

Kysy lisää

 

Paranna prosessien ja toimituskejtujen turvallisuutta teollisuuden kohteissa

Kameravalvonnalla parannat toimitusketjujen turvallisuutta teollisuuskohteissa ja valvot niin kuorirakennetta, lastausalueita kuin yleisiä sisätiloja ja työturvallisuuttakin. 

Automatisoit esimerkiksi kulunvalvontaa rekisterikilpitunnistuksen avulla, valvot toimitusten laatua ja käsittelyä tai vapautat ihmiset tuotetestauksista muihin töihin automatisoimalla testausvalvontaa.

Pyydä esittelyä

 

Tehosta päivittäistoimintoja ja prosesseja logistiikassa valvonnan avulla

Logistiikan toiminnoissa Dallmeier-videokamerat loistavat sisätilojen ja ulkoalueiden valvonnassa sekä kuorisuojauksessa, ja auttavat vähentämään varkauksia ja ilkivaltaa.

Voit esimerkiksi automatisoida kulkuoikeuksien tarkistamista ja lähetysten rekisteröintiä konenäkösovelluksilla, sekä parantaa varaston kiertoa, tehostaa sisälogistiikkaa ja reklamaatioiden hallintaa seurannan ja paikannuksen ominaisuuksilla.

Pyydä lisätietoja

 

Turvaa valvonnalla päivittäiset toiminnot ja tehosta yhteistyötä julkisella sektorilla

Julkisen sektorin turvallisuusvalvonnassa on erityisen tärkeää huolehtia tietoturvan toteutumisesta kaikilla valvonnan tasoilla. Dallmeier-kamerat huolehtivat yksilön tietosuojasta ja kameravalvonnan datan turvaamisesta läpi toimitusketjun ja käytön elinkaaren.

Dallmeier-kameroilla toteutat monipuoliset valvonnan ratkaisut ja autat eri viranomaisia tekemään tiiviimpää yhteistyötä vaaratilanteissa.

Kysy lisää

 

Tehosta turvallisuuden valvontaa ja kuluttajakäyttäytymisen analysointia kaupan alalla

Valvontakameratoteutukset voivat auttaa estämään vakavia vaaratilanteita ja vähentämään ilkivaltaa kaupan alan kiinteistöissä, mutta myös analysoimaan kuluttajien käyttäytymistä ja parantamaan asiakaspalvelua.

Esimerkiksi kävijämäärälaskurit auttavat tunnistamaan ruuhkautuneet alueet ja lisäämään tarvittaessa kassahenkilökuntaa palvelun nopeuttamiseksi.

Pyydä lisätietoja

 

Luo kattavat ja kustannustehokkaat valvontaratkaisut lentokentillä työskentelyyn ja asiointiin

Lentokentillä turvaat henkilö- ja tavaraliikennettä kustannustehokkaasti aina terminaalien sisäänkäynneiltä kauppoihin, ravintoloihin ja yleisiin tiloihin sekä asematasoille ja kiitoteille.

Edistyksellisellä Dallmeier Panomera®-valvontakameralla turvaat kilometrien verran kiitorataa kustannustehokkaasti, mahdollisimman pienellä määrällä kameroita ja asennus- sekä huoltokustannuksia.

Kysy lisää

 

Rakenna kestävää valvontaa tapahtuma-alalle pienemmillä asennus- ja huoltokustannuksilla

Tapahtuma-alalla ja -areenoilla Dallmeier-kamerat valvovat kanssasi niin pysäköintialueita, sisäänkäyntejä, katsomoita kuin sisätilojen tapahtumia ja auttavat tunnistamaan sekä vähentämään vaarallisia tilanteita. 

Kustannustehokkuudesta kertoo, että kokonaisen urheilustadionin katsomoturvallisuuden valvontaan voi riittää 10 Panomera®-valvontakameraa.

Pyydä esittelyä

 

Tee pysäköinnistä turvallisempaa ja paranna asiakaskokemusta parkkitaloissa ja -alueilla

Pysäköintitalojen turvallisuutta, täyttymisastetta ja asiakaskokemusta voi kehittää kameravalvonnalla sekä siihen liitetyillä sovelluksilla.

Esimerkiksi automaattinen rekisterikilven tunnistus nopeuttaa sisään tai ulos ajavan autoilijan asiointia sekä pysäköinnin maksamista, ja tehostaa kulunvalvontaa sekä -hallintaa niin vierailijoiden ja työntekijöidenkin näkökulmasta.

Kysy lisätietoja

 

Ehkäise ilkivaltaa ja tehosta prosesseja satamien ja rautateiden valvonnalla

Kameravalvonta satamissa tai rautateillä auttaa esimerkiksi havaitsemaan ilkivallanteon tai murtautumisen yritykset ja huolehtimaan läpikulkevan henkilö- ja tavaraliikenteen turvallisuudesta. 

Valvontaa tukevilla järjestelmillä voi vähentää esimerkiksi väärien hälytysten aiheuttamaa reagointia ja optimoida ulkoisten ja sisäisten resurssien käyttöä.

Pyydä demoa

Dallmeier-valvontakamerat osana kameravalvonnan palveluitamme

Dallmeier-kamerat ovat tärkeä osa kameravalvonnan palveluitamme ja mahdollistavat hyvin monipuoliset valvonnan toteutukset erilaisiin ympäristöihin. Tutustu tarkemmin edustamiimme valvontakameroihin ja -järjestelmiin.

Camera-CCTV-Monitoring-800x450

Valvontakamerat ja -järjestelmät ihmisten ja omaisuuden turvaamiseen

Kata kaikki kameravalvonnan tarpeesi aina kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen ja vaivattomiin huoltopalveluihin. Valvonnan kokonaisratkaisuillamme turvaat niin kiinteistöt, ihmiset kuin omaisuudenkin. 

Autamme valitsemaan kohteeseesi ja tarpeisiisi sopivat valvontateknologiat ja rakentamaan niistä pitkään palvelevan ja kestävän kokonaisuuden.

Lue valvontakameraratkaisuistamme
Dallmeier_Certego_RGB

Dallmeier - laadukasta ja monipuolista videovalvontateknologiaa

  • Videoteknologian asiantuntija vuodesta 1984
  • Kehitti vuonna 1992 maailman ensimmäisen digitaalisen kuvan tallennuslaitteiston, josta löytyi liiketunnistus
  • Kaikki tuotteet ja komponentit ovat ONVIF-yhteensopivia 
  • Laatusertifioitu valmistaja: ISO 9001 -laatusertifikaatti ja ISO 27001 -kyberturvallisuussertifikaatti, täyttää NIS2-vaatimukset
  • Patentoi innovatiivisen Panomera®-kameran vuonna 2011 - multisensorikameran tarkoituksena oli taata mahdollisimman kustannustehokas valvonta tinkimättä kameravalvonnan kyberturvallisuudesta ja kestävyydestä
  • Innovatiivisen Domera®-kameratuoteperheen 18 komponentista voi valmistaa jopa 300 erilaista kameraa
Lue lisää Dallmeierista yrityksenä

CERTEGO on Dallmeierin valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja Pohjoismaissa


CERTEGOlta saat Dallmeier-valvontakameroiden kokonaisvaltaiset toimitukset, huollon ja ylläpidon. Kysy tarjousta oman alueesi myyjältä!

Ota yhteyttä - siirry myynnin yhteystietoihin