‹ Katso kaikki artikkelit Dallmeier-turvakamerat valvovat Kööpenhaminan lentokenttää Kuva: Dallmeier

CERTEGO ja Dallmeier strategiseen kumppanuuteen Pohjoismaissa

24. huhtikuuta 2024

CERTEGO ja Dallmeier ovat julkistaneet tänään strategisen kumppanuutensa Pohjoismaissa. Yhteisenä tavoitteenamme on tarjota kestäviä valvontakameraratkaisuja asiakkaillemme Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. 

Tiedotimme hiljattain Scanview:n yritysostosta Tanskassa. Scanview on tehnyt 20 vuoden ajan yhteistyötä Dallmeierin kanssa tarjotakseen huippuluokan valvontakameraratkaisuja monille erityistä turvallisuutta vaativille asiakkailleen, kuten Kastrupin ja Billundin lentokentille sekä taukopaikkatoimija Recharge Citylle.

"Yhteinen menestyksemme Tanskan markkinoilla vakuutti minut siitä, että asiakkaamme muissakin Pohjoismaissa tulevat arvostamaan Dallmeierin ratkaisuja. Olen erittäin vaikuttunut Dallmeier-teknologian laadusta ja uskon, että monet asiakkaamme odottavat innolla oppivansa heidän ratkaisuistaan lisää", sanoo CERTEGO-konsernin toimitusjohtaja Jonas Granath.

 

Dallmeier_Certego_RGB

 

"Olemme erittäin tyytyväisiä liiketoimintamme kehitykseen Tanskassa viimeisten kahden vuosikymmenen aikana. Näemme paljon mahdollisuuksia kasvulle myös Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Olemme vakuuttuneita, että CERTEGO on oikea kumppani meille Pohjoismaissa. Heillä on asiantuntemusta ja osaamista nyt myös Scanview:n kautta ja he ovat sitoutuneita sekä omistautuneita kumppanuuteen", sanoo Thomas Dallmeier, Dallmeierin toimitusjohtaja.

Strateginen kumppanuutemme on käynnistynyt muun muassa koulutuksilla, joissa CERTEGOn ammattilaiset oppivat lisää Scanview:n ratkaisuista. Dallmeieria edustavat kaikki 78 toimipistettämme Pohjoismaissa.

Lisätietoja kumppanuudesta antaa: Jonas Granath, toimitusjohtaja, CERTEGO-konserni, jonas.granath@certego.se +46 70 384 33 45 

‹ Katso kaikki artikkelit