Oma projekti (3)

Palveluasiantuntijan työ sopii järjestelmälliselle Jenni Ilmojoelle


Jenni Ilmojoki aloitti palveluasiantuntijan työt CERTEGOn Lahden toimipisteellä joulukuussa 2022. Sitä ennen hän työskenteli kahdeksan vuotta lähihoitajana muun muassa kotihoidossa, ja toimi terveysasemilla sihteerinä.

Vuonna 2019 alkaneiden restonomiopintojen ja niitä seuranneiden työkokemusten kautta Jenni löysi kiinnostuksensa asiakaspalvelutyöhön.

Kun CERTEGOn palveluasiantuntijan paikka tuli hakuun, hän tarttui tilaisuuteen. “Halusin pysyvämpiä töitä ja työpaikka vaikutti mielenkiintoiselta. Olin hakenut aiemminkin CERTEGOlle Lahteen, mutta en silloin tullut valituksi”, Jenni kertoo.

Turvallisuusalalla kokematonkin työntekijä otettu hyvin vastaan 

Jenni kiittelee kollegoidensa tapaa ottaa hänet vastaan, vaikka aiempaa tietoa tai kokemusta turva-alasta ei ollut. “Työkaverit auttavat mielellään, eivätkä kyllästy kysymyksiini. Olen viihtynyt tosi hyvin ja päässyt tekemään töitä osaavien kollegojen opastuksessa. He luottavat oppimiseeni, mikä tuntuu kivalta”, hän kertoo.

Jenni työskentelee CERTEGOn Lahden myymälässä, jossa hän hoitaa muun muassa avainhallintaa paikalliselle vuokrataloyhtiölle. Hän luovuttaa avaimia, ottaa vastaan avainten palautuksia sekä huolehtii lisäavainten tilauksista. Jatkossa Jenni pääsee vastaamaan myös lukkojen sarjoituksesta.

Myymälän lisäksi Jenni hoitaa tavaroiden vastaanottoa sekä tilauksia toimiston puolella. Hän koordinoi työtilauksia ja asiakkaiden kyselyitä, sekä välittää palvelupyyntöjä asentajille.

Pääsääntöisesti työpäivät ajoittuvat myymälän aukioloaikoihin, mutta vuokrasopimusten päättyminen ja uusien alkaminen voi aiheuttaa poikkeuksia kuunvaihteisiin. “Tulemme tarpeen mukaan hoitamaan avainten luovutuksia vuokralaisille tai rakennusyrityksille myös pyhäpäivinä”, Jenni kertoo.

Palveluasiantuntijana pääsee kehittymään ja tapaamaan erilaisia ihmisiä

Jenni nauttii erityisesti työnsä monipuolisuudesta. “Palveluasiantuntijana voin tehdä itsenäistä ja vaihtelevaa työtä, ja tapaan paljon erilaisia ihmisiä. Meillä on kiva työyhteisö ja saan jatkuvasti oppia uutta. Itsensä kehittäminen palkitsee”, hän toteaa.

CERTEGOlla pidetään Jennin mukaan työntekijöistä hyvää huolta ja ison yrityksen toimintatavat tuovat selkeyttä erilaisiin tilanteisiin myymälän arjessa. Työturvallisuudesta on huolehdittu, eikä myymälätyössä ole koskaan tarvinnut pelätä.

Rauhallinen luonne auttaa Jenniä pärjäämään välillä nopeastikin muuttuvien tilanteiden keskellä. “Kun myymälään tulee asiakkaita, voivat edelliset työtehtävät jäädä kesken. Silloin on hyvä olla järjestelmällinen: työt kyllä odottavat seuraavaa hiljaisempaa hetkeä”, Jenni sanoo hymyillen.

Haluatko mukaan osaavaan porukkaamme?

Onko avoimissa työpaikoissamme tarjolla osaamistasi vastaavaa työtä? Laita hakemus, kun koet meidän porukan omaksesi!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme