Turvallista ja vaivatonta avain- ja tunnistehallintaa valtakunnallisesti

Certego-asiantuntijat-avainpalvelu

CERTEGOn tunniste- ja avainhallinnan palvelut on luotu helpottamaan ja parantamaan lukitus- ja kulunvalvontajärjestelmien hoitoa, hallinnointia ja hallintaa. Ammattimainen ja tietoturvallinen avainhallinta vähentää turvallisuusriskejä ja helpottaa merkittävästi avainten hallintaa.

Tarkka tieto siitä, missä ja kenellä avaimet ovat

Me CERTEGOlla tiedämme, että asennettua lukitusta ja kulunvalvontajärjestelmää tulee hallinnoida ja hallita kiinteistön varmuustason ylläpitämiseksi. Me haluamme edistää ja ylläpitää kiinteistösi turvallisuustasoa tarjoamalla laadukasta ja ammattitaitoista tunniste- ja avainhallintaa. Noudatamme avainhallinnassa Finanssiala ry:n avainturvallisuusperiaatteita.

Tunniste- ja avainhallinta varmistaa toimivat turvajärjestelmät

Tunniste- ja avainhallintapalvelumme rakentuu avainhallinnosta ja tietokantatallennuksesta sekä kaikkien liitännäisjärjestelmien, kuten varausjärjestelmien tai murtohälyttimen käytöstä ja huollosta.

Hoidamme kaiken tämän puolestasi. Näin tiedät, että kaikki tulee hoidetuksi oikein ja varmasti. Sinun ei tarvitse miettiä sairastumisia eikä palvelimen turvallista sijoittamista. CERTEGOn koulutettujen ammattilaisten avulla sinä voit tuntea olosi turvalliseksi ja helpottaa arkeasi.

Me tiedämme, että yksittäisiä palveluitamme tai kokonaisratkaisumme ostaneiden asiakkaidemme turvallisuus paranee. Usein myös heidän hallinnointi- ja huoltokustannuksensa pienenevät. Ennen kaikkea he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen tai käyttäjilleen entistä parempaa palvelua.

Modernia ja luotettavaa tunniste- ja avainhallintaa

CERTEGO tunniste- ja avainhallinta mahdollistaa avainturvallisuuden ja lukoston hallinnan modernein työkaluin. Palvelu tarjoaa keskitetyn ja tietoturvallisen palvelun avain-, sarjoitus- ja tunnistetiedon hallintaan sekä tilauksiin.

Asiantuntijoidemme ammattitaito takaa lukoston toimivuuden koko sen elinkaaren ajan. Avainhallintamme hoitaa vapaiden avainten ja lukostomateriaalien turvallisen säilytyksen lisäksi avainten luovutukset ja palautukset ammattitaidolla. Samat asiantuntijat hoitavat myös lisäavainten ja sarjoitusten tilaukset. Kaiken asioinnin hoidat sujuvasti ja helposti asiakaspalvelumme kautta valtakunnallisesti.

Palvelu antaa käyttöösi visuaalisen käyttöliittymän sekä kaiken olennaisen tiedon turvallisuuden ja kiinteistön johtamisen tueksi.

CERTEGO Avain- ja tunnistehallinta

  • Säilytyspalvelu
  • Avain- ja sarjamuutostilaukset
  • Tunnisteet