Teija Tabell, taloushallinnon asiantuntija

 

20. palvelusvuottaan juuri juhlistanut Teija Tabell on pääkaupunkiseudun CERTEGOssa se henkilö, jonka positiivisuus tarttuu ja auttamisen halu on ihailtavaa. Vuodesta 1999 turvallisuusalaa taloushallinnon näkökulmasta tarkastellut Tabell innostuu edelleen alati kehittyvästä alasta ja hyvästä tiimistä.

Valmistuttuaan Forssan kauppaoppilaitoksesta Tabell teki monipuolisesti erilaisia toimistotöitä. Hänet palkattiin vuonna 1999 Lukkoexpert Securitylle ja on siirtynyt yrityskauppojen mukana CERTEGOon. Vuosien aikana ei ole ehtinyt tulla tylsää tai käydä aika pitkäksi. Tabelille tärkeintä työssä on hyvä ja turvallinen työpaikka, johon on aamulla mukava tulla sekä tunne, että saa olla avuksi muille. 

"Ala on kiinnostava sekä kehittyvä ja työkaverit piristävät työarkea. Meillä Taloushallinnon tiimissä on hyvä ilmapiiri, ja työkavereiden kanssa on löydetty yhteinen sävel työntekoon. Me luotetaan toisiimme, ollaan joustavia ja auttavaisia", avaa työyhteisöään Tabell.

Tabellin työpäivät ovat monipuolisia ja ne kuluvat vauhdilla erilaisissa taloushallinnon tehtävissä, kuten laskutuksessa, tiliotteiden ja reklamaatioiden käsittelyssä, laskujen maksussa sekä perinnässä. Töistä Tabell on taloushallinnon osaamisen lisäksi oppinut myös tuotteista ja asennuksesta.

"Ja kyllä pitkäjänteisyys ja stressinsietokyky ovat myös kasvaneet työvuosien aikana", lisää Tabell naurahtaen.