traka-assa-abloy

Traka Touch – älykäs avainkaappi ja lokerikot

Kuinka paljon yrityksessäsi käytetään aikaa ajoneuvojen, varasto- ja huoltotilojen sekä muiden resurssien avainten hallintaan? Seuraatko työntekijöiden tai ulkoisten toimijoiden resurssien ja ajan käyttöä? Tiedätkö todella, kenellä avaimet milloinkin ovat?

Traka Touch on sähköinen avainkaappi, joka on älykäs ratkaisu yrityksen avain- ja kulunhallintaan. Traka Touch parantaa turvallisuutta ja tehokkuutta keskittämällä avainhallinnan yhteen selkeään järjestelmään. Sen hallinnointi tapahtuu suoraan kaapilta. Sähköinen Traka Touch rekisteröi automaattisesti kuka hakee ja jättää avaimia. Avaimien palautuksen yhteydessä käyttäjä voi myös jättää erilaisia raportteja, kuten esimerkiksi ajoneuvon vikailmoituksen.

Traka Touch -lokerikot

Useassa yrityksessä on erilaisia välineitä, jotka ovat työntekijöiden yhteiskäytössä. Sähköinen Traka Touch -lokerikko helpottaa välineiden hallintaa, vähentää niiden häviämistä ja lisää työntekijöiden vastuuta niiden käytöstä. TrakaWEB -ohjelmiston avulla kaikkia välineitä voidaan säilyttää samassa paikassa ja niiden käyttöä voidaan hallita mistä ja milloin tahansa. Traka Touch -lokerikon avulla voidaan saada IT-laitteet automaattisesti ladattuna ja päivitettynä. Lokerikkoja voi hyödyntää myös henkilökohtaisten tavaroiden säilytyksessä.

Traka Touch -avainkaappien ja lokerikkojen hallinnointi TrakaWEB-ohjelmiston avulla

TrakaWEB-ohjelmisto mahdollistaa Traka Touch -avainkaappien ja -lokerikkojen reaaliaikaisen etähallinnan helposti yhdestä paikasta. Sovellus toimii verkkoselaimen sisältävällä laitteella. Sen avulla saat yleisnäkymän avainten ja välineiden hallinnasta ja tilasta. TrakaWEBin ansiosta saat sähköposti-ilmoitukset avainten liikkeistä, tapahtumista sekä myöhästyneistä palautuksista.

Other-certegoFI-photos-brand-library-traka-Touch-toimii-800x450

Näin Traka Touch –avainkaappi toimii

1. Henkilö tunnistautuu järjestelmään käyttäjäkoodilla, tunnisteella tai biometrisesti
2. Henkilö saa käyttöönsä vain hänelle sillä hetkellä oikeutetut avaimet
3. Työpäivä tai –tehtävän päätteeksi henkilö palauttaa avaimet kaappiin
4. Järjestelmä tuottaa täyden kirjausketjun siitä kuka avaimet on ottanut, milloin ne on otettu sekä milloin ne on palautettu