LenelS2 OnGuard maailman luotetuin turvallisuusjärjestelmä

CERTEGO on maailman johtavan LenelS2 OnGuard -kulunvalvontajärjestelmän jälleenmyyjä. Toteutamme järjestelmän suunnittelun, asennuksen, projektoinnin sekä huolto- ja kunnossapitopalvelut järjestelmän koko elinkaaren ajan. CERTEGO tarjoaa huolto- ja kunnossapitopalvelut myös jo olemassa oleviin LenelS2 OnGuard -kulunvalvontaympäristöihin.

Security-officer-1920x607

CERTEGO Oy on UTC Fire & Securityn kehittämän LenelS2 OnGuard -turvallisuus- ja kulunvalvontajärjestelmän valtuutettu jälleenmyyjä. OnGuard täydentää CERTEGOn tarjoomaa ja tarjoaa kulunvalvontaratkaisun myös erityistä turvallisuutta vaativien asiakaskohteiden tarpeisiin. OnGuard sijoittuu portfoliossamme ABLOY OS -käyttöliittymän rinnalle suuriin ja keskisuuriin toteutuksiin. CERTEGOn kulunvalvonta-asiantuntijat ovat suorittaneet LenelS2 OnGuard-sertifioinnit, joilla takaamme osaamisen ja palvelutason vaativimpiinkin kohteisiin.

Open. Choice. Proven

LenelS2 OnGuard on maailman eniten käytetty ja testatuin kulunvalvontajäjärjestelmä. Yli 70 000 yritystä on valinnut OnGuardin kulunvalvontajärjestelmäkseen. 92 Fortune 100 -kokoluokan yrityksestä käyttää OnGuardia. OnGuard tarjoaa yhden ainoan softan, joka toimii kaikille asiakasyrityksille. Tämä mahdollistaa sen, että PK-yritys voi käyttää järkevillä kustannuksilla samaa turvallisuusjärjestelmää, jota kansainväliset suuryritykset käyttävät. OnGuardin toimintavarmuus on huippuluokkaa, josta pitää huolen sen suuri käyttäjäkunta, testaukset ja vuotuiset uudet versiot.

Täysin avoin uusille integraatioille

OnGuard on täysin avoin. Se on joustava ja mukautuu asiakasyrityksen monipuolisiin tarpeisiin. Avoimuus tarkoittaa valmiita API-rajapintoja, johon mikä tahansa yritys voi integroida oman järjestelmänsä osaksi OnGuardia. 120 eri valmistajaa on integroituna OnGuardiin eri tuotteilla. Avoin rajapinta ei kuitenkaan tarkoita toimimattomuutta. Se on rakennettu aukottoman toimivaksi Open Access Alliance Programin avulla. Integroinnissa vain mielikuvitus on rajana. Lue lisää Lenelin sivuilta.

Jatkuvaa kehitystä ja pitkäikäinen investointi

LenelS2 OnGuard kehittyy vuosittain, nyt käytössä on versio 8.0. Jokaisessa versiossa on jotain uutta ja uudet ominaisuudet ovat kaikkien käyttäjien käytettävissä. Lenel käyttää maailman parasta Mercury Securityn valmistamaa rautaa, joka kestää käytössä paremmin kuin muut. Rautaa voidaan rinnakkain laajentaa uudella vaatimatta vanhan raudan kokonaan uusimista. Pitkäikäinen ja toimintavarma investointi on kannattava.

LenelS2 OnGuard - käyttäjälähtöistä hallinnointia

Lenel OnGuard toimii serverin ja client-ohjelmiston kautta, mutta helppokäyttöinen hallinnointi tapahtuu web-selainpohjaisten moduulien avulla. Hallinnointimoduulit ovat käyttäjien itsensä kehittämiä, joka varmistaa miellyttävän ja helpon käyttäjäkokemuksen. Näin helppoa ja käyttäjälähtöistä hallinnointityökalua on vaikea löytää toista.

Kulunvalvonta helppona SaaS-palveluna OnGuardilla toteutettuna

Huoleton SaaS-palvelu mahdollistaa laadukkaan järjestelmäratkaisun hankinnan ilman pääoman sitomista, aina toimivana ja aina oikein käytettynä. Certegon kulunvalvonta palveluna sisältää yhdellä kuukausimaksulla kaiken tarvittavan nykyaikaisen kulunvalvonnan toteuttamiseen; palvelimen, ohjelmistot sekä järjestelmän pääkäytön. Palvelu toteutetaan LenelS2 OnGuard -kulunvalvontajärjestelmällä, joka skaalautuu niin pienten kohteiden kuin turvallisuuskriittisten toimijoiden turvallisuuden tarpeisiin.

CERTEGO - turvallisuusjärjestelmäasiantuntijasi

CERTEGOlla on yli 45 vuotinen historia turvallisuusteknologisten ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksista ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalveluista. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Tämän haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla. Kauttamme saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää pitkäikäiseen, tyytyväiseen kumppanuuteen.

Tutustu tarkemmin Lenel OnGuardiin täältä.

LenelS2 OnGuard -esite
Pdf
Lataa
download