SALTO KS – joustava, pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä

SALTO KS on globaalisti skaalautuva, pilvipohjainen ja älykäs kulunhallintajärjestelmä. Sen reaaliaikaisilla kulunhallintaominaisuuksilla hallinnoit kulkuoikeuksia täysin etänä esimerkiksi mobiililaitteeltasi. Useiden eri tunnisteiden käyttö samassa järjestelmässä parantaa käyttäjäkokemusta ja turvallisuutta rakennustyypistä riippumatta.

SALTO KS - pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä Kuva SALTO Systems

Paranna kiinteistön turvallisuutta reaaliaikaisella kulkuoikeuksien hallinnalla

SALTO KS on pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä, joka ei edellytä ohjelmistoasennuksia. Käyttöön tarvitset vain SALTOn langattomat elektroniset lukot, IQ-yhdyspisteen ja internet-yhteyden sisältävän online-laitteen. 
 
SALTO KS:n avulla valvot kaikkia kulkupisteitä etäyhteydellä mistä tahansa, milloin tahansa ja miltä tahansa laitteelta. Pilvipohjaisen ohjelmiston kautta saat reaaliaikaista tietoa kulunhallinnan tapahtumista: seuraat aktiviteettilokista, kuka kulkee minne ja milloin.
 
Voit vastaanottaa ilmoituksia haluamistasi tapahtumista, saat lokitiedot etänä puhelimeesi ja tiedät lukkojen paristojen tilan reaaliajassa. Vaikka järjestelmä menisi offline-tilaan, voit jatkaa sen käyttöä. Päivitykset ladataan käyttöön automaattisesti, joten järjestelmän ylläpidosta ei tarvitse huolehtia.
Kysy lisätietoja
SALTO KS:llä kulkuoikeuksia voi hallita etänä mobiilisti Kuva SALTO Systems

Helppoa kulkuoikeuksien etähallintaa mobiililaitteella

SALTO KS -järjestelmässä kaikki älylukot ovat langattomassa yhteydessä kulunhallintajärjestelmään. Voit kytkeä järjestelmään myös kaapeloituja ovia, jolloin ovea ohjaava laite yhdistetään langattomasti pilvipalveluun.

Voit poistaa tai lisätä käyttäjiä ja käyttöoikeuksia tarpeen mukaan mobiililaitteen tai selainpohjaisen käyttöliittymän kautta. Voit myöntää esimerkiksi vieraille tai läheteille lyhytaikaisia digitaalisia kulkuoikeuksia tai avata heille ovia etänä.

Kadonneet tai varastetut kulkutunnisteet poistat välittömästi ilman uudelleensarjoituksesta aiheutuvia kuluja

Pyydä esittelyä
kulkutunnisteet käyvät useisiin SALTO KS -järjestelmiin Kuva SALTO Systems

Useita kulkutunnisteita per käyttäjä ja sama avain eri KS-järjestelmiin

Voit antaa käyttäjälle useita erilaisia kulkutunnisteita: tägin, digitaalisen avaimen (mobiiliavain) tai henkilökohtaisen PIN-koodin. Kaikki tunnisteet voivat olla voimassa samaan aikaan, joten käyttäjä voi tarvittaessa päättää, mitä tunnistetta käyttää.

SALTO KS -järjestelmissä yksi käyttäjä voi liikkua samoilla avaimilla eri järjestelmissä, joten voit kerätä kaikki käyttäjän kulkuoikeudet yhdelle älykkäälle RFID-tägille. Tämä helpottaa esimerkiksi alihankkijoiden kanssa toimimista tai eri rakennusten ja useampien kiinteistökohteiden kulunhallintaa: joka kiinteistöön ei tarvitse antaa omaa kulkutunnistetta, pelkkä kulkuoikeuksien lisääminen riittää.

Kysy lisää
SALTO KS -kulunvalvontajärjestelmä integroituu muihin turvajärjestelmiin Kuva SALTO Systems

Hyödynnä IoT-verkkoa ja integroidu muihin turvajärjestelmiin

SALTOn langattomat elektroniset lukot ja lukijat sopivat niin oviin, kiinteistön ulkokehän hallintaan, hissin oviin, palo-oviin kuin hätäuloskäynteihin. Ne toimivat eurooppalaisten, pohjoismaisten ja ANSI-standardien mukaisissa lukkorungoissa, ja säästävät kaapeloinneilta.

Voit yhdistää kulunvalvontatietoa kiinteistön omaan IoT-verkkoon pilven tai paikallisen yhteyden avulla ja kehittää kiinteistönhallintaa kiinteistön käyttäjien sekä siinä harjoitettavan liiketoiminnan tarpeisiin.

SALTO KS:n integroit kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten kiinteistönhallinta-, tilanvaraus-, ovipuhelin-, ja kameravalvontajärjestelmiin.

Pyydä lisätietoja

SALTO Systems on vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys
- tutustu SALTOon valmistajana »

CERTEGO on SALTOn valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja Pohjoismaissa


CERTEGOlta saat SALTO KS -järjestelmien kokonaisvaltaiset toimitukset, huollon ja ylläpidon. Kysy tarjousta oman alueesi myyjältä!

Ota yhteyttä - siirry myynnin yhteystietoihin