SALTO KS – joustava, pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä

SALTO KS on skaalautuva ja joustava pilvipohjainen älykäs kulunhallintajärjestelmä, joka sopii yritystoimintasi tarpeisiin tänään ja tulevaisuudessa. Sen reaaliaikaiset kulunhallintaominaisuudet ovat luokkansa parhaimmistoa.

Keys as a service

Ota käyttöön luotettavaksi ja vakaaksi todettu järjestelmä, joka tarjoaa sellaista toiminnallisuutta ja tehokkuutta, joihin mekaanisiin avaimiin perustuvat lukitusjärjestelmät eivät pysty.
 
SALTO KS on pilvipohjainen kulunhallintajärjestelmä, joka ei edellytä ohjelmistoasennuksia. Järjestelmä tarjoaa etähallintaominaisuuden ja laajat integrointimahdollisuudet muihin kiinteistönhallintatyökaluihin. Tarvitset vain SALTOn langattoman elektronisen lukon, IQ-yhdyspisteen ja Internet-yhteyden sisältävän online-laitteen.
 
SALTO KS sisältää useita eri avaustapoja, kuten esimerkiksi digitaalisen avaimen. Järjestelmä tukee useita erilaisia avaimettomia toimintamalleja parantaakseenkäyttäjäkokemusta ja turvallisuutta rakennustyypista riippumatta. Kehitä kiinteistönhallintaa pilvipohjaisen ohjelmiston avulla.
IMG_4170©roke_limpia

Aina tilanteen tasalla missa ja milloin tahansa

Nyt voit valvoa kaikkia kulkupisteitä etäyhteydellä mistä tahansa, milloin tahansa ja millä tahansa laitteella.

Analysoi tärkeitä tietoja ja toimintaa

Seuraa aktiviteettilokista, kuka kulkee minne ja milloin. Voit jopa asettaa vastaanottavasi ilmoituksia tietyistä tapahtumista, jotta olet aina ajan tasalla.

Helppo ja turvallinen kulku

Kerää kaikki käyttäjän kulkuoikeudet yhdelle älykkäälle RFID-tägille. Jos tägi katoaa tai varastetaan, lukkoja ei tarvitse vaihtaa tai avaimia kopioida.

Virtaviivaista toimintojasi ja skaalaa globaalisti

SALTO KS tarjoaa globaalin ja skaalattavan kulunhallintaratkaisun liiketoiminnan tyypistä riippumatta.

Ota yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700, ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä