‹ Katso kaikki artikkelit

CERTEGO on ottanut SALTO Systemsin kulunvalvontajärjestelmät osaksi valikoimaansa

25. toukokuuta 2022

CERTEGO on ottanut valikoimaansa SALTOn kulunvalvonnan ratkaisut. Tarjoamme muun muassa SALTO SPACE ja KS -järjestelmien kokonaisvaltaiset toimitukset, huollon ja ylläpidon.

SALTO on vuonna 2001 perustettu espanjalainen maailman suurimpiin lukeutuva globaali kulunvalvontavalmistaja, joka on aikoinaan lähtenyt kehittämään SPACE-järjestelmäänsä niin kutsutun data-on-card-teknologian pohjalta. SALTOn SVN (Salto Virtual Network) -teknologia mahdollista offline-, kaapeloitu online- ja langaton online -ovien yhdistämisen samaan järjestelmään, sillä tarvittavat tiedot, kuten estolista ja paristokäyttöisten lukkojen paristotasot siirtyvät kulkutunnisteiden mukana. Tämä tuo asiakkaalle merkittävät säästöt kaapelointikustannuksissa ja siinä, että kaikkia kulunvalvontajärjestelmään liitettyjä ovia ei tarvitse sähköistää.

”SALTO tuo uudenlaisen lähestymistavan sekä lukitukseen että kulunvalvontaan, ja tämä on juuri mitä kaivataan. Erittäin luotettavaksi todettu SALTO täydentää hienosti palveluvalikoimaamme, ja on ollut ilo nähdä, että tuotteet ovat olleet vetovoimaisia jo ennen lanseeraustaan”, pohtii CERTEGOn palvelujohtaja Mirva Viljakainen.

» Tutustu SALTOon valmistajana

CERTEGO tarjoaa SALTOn SPACE ja KS -järjestelmät. SPACE muistuttaa perinteistä kulunvalvontajärjestelmää, mutta sen toimintaa perustuu yllä mainittuun data-on-card-teknologiaan. Järjestelmä on Client-Server -järjestelmä, jonka palvelin sijaitsee tarpeen mukaan joko asiakkaan omissa tiloissa tai palveluntoimittajan konesalissa. SALTO KS on puolestaan SALTOn oma pilvipalvelujärjestelmä, joka mahdollistaa selainpohjaisen käyttöliittymän lisäksi monipuolisen mobiililaitteella tapahtuvan hallinnan ja käytön. Kaikki lukot on yhdistetty langattomasti pilveen. Molemmissa järjestelmissä on mahdollisuus käyttää digitaalisia avaimia.

SALTOn järjestelmät sopivat erityisen hyvin ympäristöihin, joissa kulkemisen hallinnassa tarvitaan ketteryyttä. Monipuolisen tuote- ja järjestelmävalikoiman ansiosta SALTOlta löytyy ratkaisu kaiken tyyppisiin oviin ja käyttöympäristöihin. Erilaisia käyttöympäristöjä ovat esimerkiksi terveydenhuollon yksiköt, joissa SALTO on Suomessa jo laajalti käytössä. Muita erinomaisia sovelluskohteita ovat esimerkiksi koulutusympäristöt, hoivakodit, lastenkodit ja erilaiset co-working-tilat sekä erilaiset asumisen ympäristöt pientaloista isoihin as oy:hin. SALTO on vahva toimija myös majoitusalalla, sillä SPACE-järjestelmää voidaan laajentaa majoitushuoneiden lisäksi muihin tiloihin ja se sisältää integraatiorajapintoja hotellien käyttämiin varausjärjestelmiin.

» Lue lisää SALTOsta

”CERTEGO on vahvan kokemuksen omaava tunnettu brändi laajalla valtakunnallisella ulottuvuudella. Uskon, että SALTOn ratkaisuiden kustannustehokkuus, monipuolisuus ja skaalautuvuus tuovat merkittävää lisäarvoa CERTEGOn valikoimaan”, kommentoi SALTOn Head of Department Suomi ja Baltia, Katriina Forsback.

 

» Kysy lisätietoja oman alueesi myyjältä!

‹ Katso kaikki artikkelit