SALTO Space – älykästä ja langatonta kulunhallintaa

SALTO Space on itsenäinen, langaton ja älykäs lukitusalusta yhdistettynä selainpohjaiseen kulunhallintaohjelmistoon. Hallitse kaikkia kiinteistön ovia tehokkaasti ja turvallisesti.

Data-on-card

Space Data-on-Card -kulunhallinta-alusta on helppokäyttöinen järjestelmä, joka vastaa kaikkiin fyysisen turvallisuuden tarpeisiin virtuaaliverkotettujen, itsenäisten, paristokäyttöisten ja langattomien älylukkojen ansiosta.

Hallinnoi ja turvaa kaikkien tilojesi kulkupisteet suoraan omalta työpöydältäsi. Tarkista paristojen tila (ylläpidon optimoimiseksi), lokitapahtumat ja ovien tilatiedot muutaman yksinkertaisen klikkauksen avulla. Space -palvelinpohjaisen järjestelmän toimintaperiaatteen ansiosta sinun ei tarvitse kaapeloida kiinteistön kulkupisteitä – säilytä olemassa olevat ovet ja lukkorungot ja säästä kustannuksissa.

i-SAI_macbook

 

Älykäs & virtuaaliverkotettu

Itsenäiset, virtuaaliverkotetut, kaapeloidut ja langattomat älylukot on suunniteltu tehostamaan ja yksinkertaistamaan minkä tahansa rakennuksen kiinteistönhallintaa.

Turvallinen, tehokas ja luotettava

Poista mekaanisten avainten hallintaan liittyvät riskit ottamalla käyttöön joustava, verkkopohjainen järjestelmä, jossa on integroituna muun muassa tunkeutumishälytykset tehostettua valvontaa varten.

Avaimeton ja joustava hallinta

Kadonneiden fyysisten avainten aiheuttamat turvallisuusriskit voidaan välttää kokonaan joustavalla, verkkopohjaisella all-in-one-ratkaisulla.

Skaalautuva, helppo asentaa ja huoltaa

Laajenna käytössäsi olevaa kulunhallintajärjestelmää ilman kaapeloituihin oviin usein liittyviä rajoituksia, kuluja ja hankaluuksia.

Ota yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700, ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä