SALTO Space – älykästä ja langatonta kulunvalvontaa

SALTO Space on itsenäinen, langaton ja älykäs lukitusalusta yhdistettynä selainpohjaiseen kulunvalvontaohjelmistoon. Hallitse kaikkia kiinteistön ovia tehokkaasti ja turvallisesti: myönnä ja poista kulkuoikeuksia etänä virtuaaliverkon yli ja hyödynnä erilaisia avaustapoja eri vuorokaudenaikoina.

salto-etahallittavat-ja-langattomat-alylukot-helppoon-kulunhallintaan-kuva-salto-systems

Etähallittavat älylukot helpottavat kulunvalvontaa kustannustehokkaasti

SALTO Space -kulunhallinta-alusta vastaa kaikkiin fyysisen turvallisuuden tarpeisiin itsenäisillä ja paristokäyttöisillä älylukoilla, jotka ovat yhteydessä SALTOn palvelinpohjaiseen kulunvalvontajärjestelmään.

Spacen toimintaperiaatteen ansiosta kaikkia kiinteistön kulkupisteitä ei tarvitse kaapeloida – voit parhaimmillaan säilyttää olemassa olevat ovet ja lukkorungot ja säästää kustannuksissa.

Hallinnoit ja turvaat kaikkien tilojesi kulkupisteet etänä suoraan omalta työpisteeltäsi. Tarkistat paristojen tilan, lokitapahtumat ja ovien tilatiedot muutamalla klikkauksella.

Kysy lisätietoja
SALTO-kulunhallinnassa käytät erilaisia kulkutunnisteita kuten kulkukortteja Kuva SALTO Systems

Erilaiset kulkutunnisteet ja lukot turvaavat jokaisen kulkupisteen

Kulunvalvonta- ja kulkuoikeustietoa Spacessa kuljettavat virtuaaliverkotetut, RFID-teknologiaa hyödyntävät kulkutunnisteet: rannekkeet, kulkukortit, tägit ja digitaaliset mobiiliavaimet. Voit käyttää kiinteistössäsi yhtä tai useampaa kulkutunnistetta.

Kulunvalvontajärjestelmässä voit hyödyntää kaapeloituja ovia ja langattomassa verkkoyhteydessä olevia online-lukkoja, sekä kaapeloimattomia mekaanisia ovia ja offline-lukkoja.

Kun tunniste luetaan online-ovessa, latautuu sille lisää kulkuoikeusaikaa, jolla pääsee kulkemaan myös offline-lukijoilla varustetuista ovista. Offline-lukijat varmistavat kulkuoikeuden ajantasaisuuden tunnisteen lukuhetkellä. Online-ovessa luettu tunniste välittää myös käyttäjän kulkutiedot kulunvalvontajärjestelmään.

Pyydä esittelyä
SALTO Spacella aikarajoitettu mobiilikulkeminen parantaa turvallisuutta Kuva SALTO Systems

Yksilölliset kulkuoikeudet ja aikaohjaus parantavat turvallisuutta

Yksilöllisillä ja etähallittavilla kulkuoikeuksilla luot erilaisia rooleja ja annat oikeuksia esimerkiksi tiettyihin oviin tai alueisiin kerrallaan. Voit ylläpitää aikataulutettuja kulkuoikeuksia käymättä itse hallinnoitavassa kiinteistössä tai kulunhallintaan liitetyllä ovella.

Kiinteistöhuollon tai alihankkijoiden sekä muun liikkuvan henkilökunnan kulkemista helpotat myöntämällä ja kalenteroimalla pääsyoikeuksia useisiin kiinteistöihin samassa järjestelmässä. Voit luoda hallinnointiin erilaisia operaattoriryhmiä, jotta vain relevantti tieto oikeuksista ja tapahtumista näytetään eri hallintakäyttäjille.

Voit hyödyntää yleisissä tiloissa erilaisia avaustapoja eri vuorokaudenaikoina ja määritellä hätäsulku- ja -avaustoiminnot hätätilanteiden varalle.

Kysy lisätietoja
SALTO Space -kulunvalvonta - pilvipohjainen ja vuosimaksuton järjestelmä Kuva SALTO Systems

Helposti laajennettava kulunvalvonta automaattisilla hälytyksillä

SALTO Space -kulunvalvontajärjestelmän asennat niin sisä- ja ulko-oviin, parkkihallin puomeihin, palvelinkaappeihin ja hätäpoistumisteihin kuin kolmannenkin osapuolen lukijoihin Wiegand-liitännällä. Voit aloittaa vain muutamasta ovesta ja laajentaa järjestelmää myöhemmin tarpeen mukaan. 

Saat automatisoitua hälytyksiä ja lähetettyä viestejä kiinteistöhuollon sähköpostiin esimerkiksi paristojen tilasta tai oven jäämisestä auki.

Space on taaksepäin yhteensopiva edellisten ohjelmistoversioiden kanssa. Se integroituu myös muihin kulunvalvonta- ja kiinteistöautomatiikkajärjestelmiin. Erilaisista lukijoista, lukoista ja sylintereistä sekä pintakäsittelyvaihtoehdoista löydät varmasti kiinteistösi ilmeeseen sopivan kokonaisuuden.

Pyydä tarjous

SALTO Systems on vastuullinen ja ympäristötietoinen yritys
- tutustu SALTOon valmistajana »

CERTEGO on SALTOn valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa ja Pohjoismaissa


CERTEGOlta saat SALTO SPACE -järjestelmien kokonaisvaltaiset toimitukset, huollon ja ylläpidon. Kysy tarjousta oman alueesi myyjältä!

Ota yhteyttä - siirry myynnin yhteystietoihin