ILOQ S50 avaa oven älypuhelimen avulla

iLOQ:in ultramoderni S50-pääsynhallintaratkaisu saa tarvittavan energiansa älypuhelimesta. Uudessa tuotteessa ei tarvita enää avaimia, paristoja eikä turhia kaapeleita.

certegofi-iloqs50

iLOQ :n S50 on maailman ensimmäinen lukkosylinteri, joka ottaa avaamiseen tarvittavan energian älypuhelimesta. Lukko toimii ilman avainta ja perustuu älypuhelimen NFC-tekniikkaan ja turvalliseen pääsyoikeuksien jakamiseen pilven kautta.

iLOQ S50:n kanssa voit unohtaa avaimet, paristot ja turhat kaapelit. Tämä mahdollistaa, että tuotteen elinkaaren aikana saadaan merkittäviä säästöjä. Sen innovatiivinen tekniikka ratkaisee monia haasteita mm. sähkön, veden ja kaasun jakelussa ja yksinkertaistaa päivittäisiä toimintoja. iLOQ S50 on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, jossa hallittavia kohteita on paljon ja ne ovat hajallaan. Ratkaisu säästää yrityksiltä aikaa ja resursseja.

Lukko ja puhelin tunnistavat toisensa AES-256-salausta käyttämällä. Lukon avaaminen tai avausyritykset raportoidaan reaaliaikaisesti pilvipalveluun. iLOQ S50 sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin lukkosylintereihin, riippulukkoihin ja kalustelukkoihin. Sylinteri on helppo ja nopea asentaa olemassa olevan lukkosylinterin tilalle ilman oveen tehtäviä muutostöitä.

Hyödyt:

  • Puhelin toimii sekä avaimena että virtalähteenä eikä paristoja tai kaapeleita tarvita.
  • Puhelin tunnistetaan PKI-salausjärjestelmällä.
  • ILOQ S50 -pääsynhallintajärjestelmää hallinnoidaan internetin kautta iLOQ Manager -ohjelmistolla.
  • Ylivoimainen hajautetuissa sarjalukostoissa.
  • Helppo hallinnoida samassa järjestelmässä S10-lukkojen kanssa.
  • Varmatoiminen, sään ja pölyn kestävä, ei huoltotarpeita.
  • Säästää kustannuksia.

CERTEGOlta iLOQ S50-pääsynhallintaratkaisu

CERTEGO toimittaa iLOQ S50 -pääsynhallintaratkaisun nopeasti ja ammattitaidolla sekä tarjoaa kattavat palvelut järjestelmän elinkaaren hallintaan. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen ja pyydä meiltä tarjous.