iLOQ - Making life accessible

iLOQ toi reilut 10 vuotta sitten markkinoille maailman ensimmäisen elektronisen lukitusjärjestelmän, joka kehittää tarvitsemansa energian avaimen työntöliikkeestä ja on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Asiantuntijamme auttavat löytämään juuri tarpeisiinne sopivimman lukitusratkaisun.

iLOQin avaimet ja lukot toimivat ilman paristoja ja lukkosylinterien asennus voidaan tehdä ilman kaapelointia. iLOQin vahvasti salattu järjestelmä mahdollistaa joustavan ja turvallisen pääsyoikeuksien hallinnan korkeaa turvatasoa vaativissa sarjalukostokohteissa, kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä. Tuoteperhe kattaa oviin asennettavat lukot, riippulukot ja kalustelukot sekä tarvittavat helat ja asennustarvikkeet.
 
Lue lisää elektromekaanisista lukitusratkaisuista. 

Etähallittava ja omavoimainen iLOQ S10 -järjestelmä

Omavoimainen iLOQ S10 on uuden sukupolven lukitusjärjestelmä, joka korvaa hankalasti hallinnoitavat mekaaniset sarjalukostot ja ulkoisesta virtalähteestä riippuvaiset elektromekaaniset lukot. iLOQ S10 -lukitusjärjestelmä tarjoaa modernin internet-pohjaisen palveluratkaisun, joka mahdollistaa lukitusjärjestelmän turvallisen ja edistyneen hallinnoimisen.

iLOQ S10 -järjestelmää voidaan hallinnoida täysin internetin kautta. Pääsyoikeuksien hallinta on nopeaa ja helppoa, kadonneet avaimet voidaan poistaa järjestelmästä hetkessä. Lukkosylinterin uudelleen ohjelmointi tapahtuu joko avaimella tai ohjelmointilaitteella. Järjestelmää voidaan myös etähallita verkkomoduulilla ja kiinteistöön asennettavalla avainten ohjelmointipisteellä.

iLOQ on korkean turvatason lukitusratkaisu

Digitaalinen iLOQ S10 takaa lukitusjärjestelmälle korkean turvatason, joka ei heikkene hallintajärjestelmän elinkaaren aikana. Järjestelmä tarjoaa merkittäviä hyötyjä sarjalukostokohteissa, kuten liikekiinteistöissä, toimistorakennuksissa ja asuntoyhtiöissä, joissa vaaditaan korkeaa turvallisuustasoa ja edistynyttä pääsyoikeuksien hallintaa.

iLOQ S10 päivittää turvatasosi

 • Patentoitu omavoimainen elektromekaaninen lukkosylinteri
 • Paristoton avain, johon on koodattu digitaalinen tunnistus
 • Vahvat salaus- ja turvaominaisuudet
 • Helppo ja nopea kadonneiden avainten eliminointi
 • Poistaa sarjoituksen rajoitteet

Täysin ohjelmoitavat lukot ja avaimet

 • Yhdistelmä tietoliikenne- ja ohjelmistotekniikkaa
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Säästä aikaa, rahaa ja ympäristöä

Helppo ja nopea asennus, vaivaton huolto

 • Ei tarvitse kaapeleita tai paristoja
 • Edullinen ylläpito
 • Minimoi kadonneiden avainten kustannukset
iLOQ_door-certego

iLOQ S10 -tuotteiden ja tuen saatavuus

Vaikka iLOQ on julkaissut iLOQ S5 ja iLOQ 5 -Series alustan, on iLOQ S10 edelleen vahva vaihtoehto korvaamaan mekaaninen lukitus. Tuen saatavuus on vähintään 15 vuotta lukoston avaamisesta. 
 
iLOQ S10 tuoteperheen ohjelmistokehitys jatkuu normaaliin tapaan kuten on jatkunut jo vuodesta 2007. Vuoden 2020 aikana julkaistiin uusi versio iLOQ Manager -ohjelmistosta, jonka avulla voidaan hallinnoida iLOQ S10 sekä iLOQ 5 Series (S5 ja S50) lukostoja.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.