Turvallisesti ja joustavasti sähkölukoilla

Sähkölukot sopivat sekä kevyisiin sisäoviin että raskastekoisiin ulko-oviin, jotka pitää voida lukita nopeasti. Sähkölukon voi myös yhdistää esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmään ja erilaisiin koodilukkoihin. Tämä on yksinkertainen tapa suojata yritystä ja valvoa tiloissa oleskelevia henkilöitä.

Other-certegoSE-bilder-produkter-tjanster-Web_AA_Aperio_escutcheon_premium_white-card-background-office
Monissa yrityksissä on nykyisin tarve muuttaa lukitusärjestelmiä nopeasti tai valvoa rakennuksessa vierailleita henkilöitä. Luotettava sähkölukko tuo joustavan ratkaisun, joka antaa mahdollisuuden valvoa, kenellä on pääsyoikeus kiinteistöön.

Moottoroidut lukot

Moottoroitu lukko takaa parhaan mahdollisen turvallisuuden. Moottoriohjatulla teljellä varustetun lukon varmuustaso on korkeampi kuin sähkövastalevyjen tai painiketoimisten sähkölukkorunkojen varmuustaso. Moottoroidut lukot sopivat hyvin esimerkiksi kauppoihin, toimistoihin ja teollisuuslaitoksiin, joissa vaaditaan korkeaa turvallisuustasoa myös yöllä. Päivisin lukittuna pidettävät ovet tulee lisäksi täydentää sähkölukolla, joko painiketoimisella sähkölukkorungolla tai sähkövastalevyllä.

Painiketoiminen sähkölukkorunko

Painiketoimisen sähkölukkorungon varmuusaste on hiukan korkeampi kuin sähkövastalevyn, ja sitä voidaan käyttää monissa kohteissa. Ne sopivat erityisen hyvin kohteisiin, joissa vaaditaan nopeaa lukitusta, muun muassa kauppoihin, toimistoihin ja teollisuuslaitoksiin. Painiketoimisella sähkölukkorungolla etäohjaat lukitusta, ja sitä voidaan käyttää yhdessä useiden tavallisten markkinoilla saatavilla olevien ohjaustoimintojen kanssa, esimerkiksi kulunvalvontajärjestelmien ja koodilukkojen kanssa.

Sähkövastalevy

Sähkövastalevyjä on useita eri malleja moniin erilaisiin kohteisiin. Erikoisvahva sähkövastalevy on erittäin kulutuksenkestävä ja murtoluja, minkä ansiosta se sopii oviin, joita käytetään paljon. Nämä lukot sopivat kuorisuojaukseen, portteihin ja pääoviin sekä muihin sisäänkäynteihin, joita käytetään paljon. Jos ovesi turvallisuusvaatimus on vähäisempi, standardilukko tai yksinkertainen sähkövastalevy voi toimia yrityksessäsi hyvin. Sähkövastalevy liitetään aina tasajännitteeseen.

Valitse yrityksellesi juuri oikea lukkoratkaisu

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin kysymyksiin. Me autamme sinua löytämään yrityksesi tarpeisiin parhaiten toimivan ratkaisun.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.