FLEXIM Pro

abloy-flexim-pro

FLEXIM Pro on työajanhallintajärjestelmä vaativimpiinkin tarpeisiin, ja taipuu jopa 20 000 työntekijän yrityksille. Pro on helppokäyttöinen, vaivaton ja tietoturvallinen. Eri laitteisiin skaalautuva ja käyttäjäryhmille sopivaksi muokattava selainliittymä sekä kalenterikäyttöisyys takaavat helpon ja vaivattoman käytön.

Työajanhallintajärjestelmä vaativimpiinkin tarpeisiin

FLEXIM Pro on monipuolinen, helppokäyttöinen ja toimintavarma työajanhallinnan ratkaisu vaativimpiinkin tarpeisiin. Järjestelmä taipuu ketterästi eri TES:eihin ja mahdollistaa TES:ien ja paikallisten sopimusten mukaiset ylityö- ja lisälaskennat. Se on integroitavissa erilaisiin palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmään. Ajasta, paikasta ja muista järjestelmistä riippumaton FLEXIM Pro ymmärtää niin perinteisen kuin modernin työyhteisön tarpeet ja elää asiakkaiden mukana muuttuvassa työkulttuurissa.

FLEXIM Pro - Modulaarinen, skaalautuva ja varmatoiminen

Eri laitteisiin skaalautuva ja käyttäjäryhmille sopivaksi muokattava selainliittymä sekä kalenterikäyttöisyys takaavat helpon ja vaivattoman käytön. Single-sign-on-kirjautuminen ja MFA-tunnistautuminen tekevät käytöstä turvallista, mutta tehokasta. Järjestelmä mukautuu erilaisiin asiakastarpeisiin TES-tulkintojen ja paikallisten sopimusten mukaisilla ylitöiden ja lisien parametroinneilla sekä asiakaskohtaisesti muokattavilla leimaus- ja poissaolotyypeillä ja -säännöillä.Tarjolla olevilla lisäominaisuusoptioilla järjestelmää voidaan laajentaa työvuorosuunnitteluun, tehtävien/projektien seurantaan sekä lounasmaksamiseen.

Tehostaa päivittäistä toimintaa ja vähentää virheiden määrää

Se kulkee siellä missä sinäkin – selainpohjaisuus tekee työajanhallinnasta ja leimausten tekemisestä entistä joustavampaa. Työaikaleimaukset voidaan tehdä joustavasti työaikapäätteellä, selainsovelluksessa tai mobiilin kautta selaimella. Leimauksen yhteydessä henkilö näkee ajan tasalla olevan työaikatilanteensa.

FLEXIM Pro -järjestelmän avulla hallitset työntekijöiden työaikaa ja tuotat valmiiksi lasketut ja tulkitut työajat palkanlaskentaa varten. Työajanhallinta auttaa seuraamaan ja raportoimaan toteutuneiden työaikojen lisäksi myös mm. poissaoloja ja erilaisia yrityskohtaisia syyaikoja. Joustava laskentaohjelmisto auttaa eri toimialojen työehtosopimusten vaatimissa tulkinnoissa.

Laskenta kattaa liukuvien ja kiinteiden työaikojen lisäksi myös erilaiset keskeytyvät ja keskeytymättömät vuorotyöajat. Rooleille voidaan määritellä eri oikeuksia toteuttaa ja korjata leimauksia tai hyväksyntöjä, jolloin esim. esimiehille voidaan erikseen myöntää tuntitietojen hyväksymisoikeus.

Varman ja skaalautuvan FLEXIM Pro -työajanseurannan hyödyt:

 • 1-20 000 käyttäjää
 • Laajat TES-/paikalliset tulkinnat
 • Toimii selaimen kautta
 • Varmatoiminen ja monipuolinen
 • Tehokas ja sujuva hallinta vähentää paperityötä
 • Leimaus ja seuranta mistä ja milloin tahansa
 • Palkanmaksu ja laskutus todellisten tuntien mukaan
 • Mahdollistaa työaikapankin perustamisen
 • Selkeä, moderni ja helppokäyttöinen käyttöliittymä
 • Korkea tietoturva, tietosuoja ja salatut yhteydet
 • Yhteysongelmien ajan leimat säilyvät puskurissa
 • Integroitavissa useisiin eri työajan hallinnan, palkanmaksun ja henkilöstöhallinnon järjestelmiin
 • Mobiilisovellus tekee käytöstä entistä joustavampaa
 • Maksusovelluksella maksetut ostokset vähennetään suoraan palkasta, olemassa esim. Kassamagneetti-integraatio

Turvaamme FLEXIM PRO/COMPACT -palveluiden jatkuvuutta

Järjestelmävalmistaja Abloy Oy on myynyt FLEXIM PRO/COMPACT -liiketoiminnan kokonaisuudessaan Saarni Nepton Oy:lle 1.4.2024. Tuemme sekä Abloy:ta että Saarni Neptonia, jotta FLEXIM PRO/COMPACT -palveluiden käyttö jatkuu keskeytyksettäLue lisää tiedotteestamme!

Lue koko tiedote

Olemme auttaneet työajanhallintajärjestelmän kanssa jo yli 2000 kohteessa yhteensä reilua miljoonaa käyttäjää - saammeko auttaa myös teitä?

Jätä tästä nopeasti yhteydenotto asiantuntijoillemme ja kerromme mielellämme lisää!