CERTEGO mukana Kanaliigassa

 

CERTEGO on mukana yritysten työntekijöiden välillä pelattavassa elektronisen urheilun firmaliigassa, jota kutsutaan Kanaliigaksi. Kanaliiga järjestää e-sport-turnauksia, -sarjoja ja -tapahtumia, joissa yrityksen työntekijöistä koottu joukkue pelaa toisia joukkueita vastaan valitsemassaan pelissä. Viidennellä CS:GO –kaudella mukana on yli 170 joukkuetta ja pelaajamäärä on ennätykselliset yli 1000 ihmistä.

Tällä hetkellä Kanaliigassa on meneillään Counter Strike –pelin 5. kausi. Runkosarja on melkein jo pelattu ja CERTEGO on menestynyt peleissään hyvin. ”Myönnettäköön, että yllätyksenä tuli uusien joukkueiden taso. Positiivista se toki on”, kertoo CERTEGOn CS-joukkueen kapteeni.

Edellisen kauden finaalissa Elisa vei voiton ja se jäi harmittamaan CERTEGOn pelaajia. He kuitenkin saivat siitä motivaatiota lähteä toteuttamaan viidennettä kautta paremmin. Menestyksen myötä pelaajille on tullut myös hyvä fiilis. ”Kyllä mä näkisin, että meillä on kaikki avaimet kädessä, niin kuin yleensäkin töissä, pelata finaalissa, mutta mennään nyt peli kerrallaan eteenpäin ja yritetään ihan ensin voittaa tämä runkosarja”, joukkueen kapteeni arvio.

CERTEGO Kanaliigan yhteistyökumppanina

CERTEGO on mukana tukemassa Kanaliigan Counter Strike –peliä vuoden 2020 aikana. CERTEGO haluaa sponsoroinnillaan ja oman joukkueen menestyksellä innostaa myös muita työntekijöitään muodostamaan joukkueita Kanaliigaan. ”E-urheilu on ollut maailmalla suosittua jo pitkään ja kasvaa nyt Suomessakin vauhdilla. Seuraamme Kanaliigan kasvua mielenkiinnolla ja olemme CERTEGOlla tästä käynnistyvästä yhteistyöstä innostuneita. Näemme Kanaliigan mainiona kanavana myös luoda positiivista työnantajamielikuvaa ja herättää kiinnostusta nykyaikaiselle turvallisuusalalle”, CERTEGOn markkinointi- ja viestintäpäällikkö Marja Hämäläinen kertoo.

CERTEGO Pohjoismaiden paras firmaliigajoukkue

CERTEGO edusti Kanaliigaa kansainvälisessä CS-turnauksessa toukokuun lopulla. Tanskassa on oma firmaliigansa YouSee eSportligaen, jossa Kanaliigan tavoin pelataan e-urheilua. CERTEGO haastoi heidän parhaan joukkueensa CS:GO –pelissä ja voitti turnauksen 2-1. Näin CERTEGO nappasi itselleen Pohjoismaiden firmaliigan parhaan CS:GO –joukkueen tittelin. Lue lisää turnauksesta tästä.

 

Mestaritason turvallisuutta!