Johtavat turvallisuusratkaisut parhaalla palvelulla

Kaikenkattavat lukitus- ja turvallisuusratkaisut

Me tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaillemme. Palvelemme yli 45 vuoden ammattitaidolla niin korkean turvallisuustason julkisen sektorin toimijoita kuin kauppakeskuksia, business parkeja kuin taloyhtiöitä. Toteutamme kaikki turvallisuusratkaisumme alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla. Lisäksi varmistamme, että turvallisuusratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla.

Muutamme alan totuttua palvelutasoa

Meille palvelu tarkoittaa sitä, että hoidamme tarjoamamme turvallisuusratkaisut kerralla kuntoon. Valtakunnallisen palveluverkostomme avulla olemme läsnä Suomen joka kolkassa.

Mukautuvilla palveluilla pidämme huolen asiakkaidemme ovi- ja laiteympäristöstä koko niiden elinkaaren ajan. Haluamme tehdä turvallisuusratkaisujen kokonaisuudesta ja sen hallinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, kustannustehokasta ja aikaa säästävää. Hyvin huollettu oviympäristö on pitkäikäinen ja toimintavarma.

Huolto- ja kunnossapitopalvelumme on mahdollista ottaa käyttöön missä vaiheessa turvajärjestelmän elinkaarta tahansa ja huolimatta alkuperäisestä toimittajasta. Me huollamme kaikki laitemerkit ja järjestelmät vuosien kokemuksella.

Kaikki merkit viittaavat Certegoon

Ota meihin yhteyttä

Kerromme mielellämme turvallisuusratkaisuistamme ja huolettomista huolto- ja kunnossapitopalveluistamme lisää. Täytä oheinen lomake, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minulle saa lähettää lisätietoa CERTEGOn ajankohtaisista turvallisuusratkaisuista

Lisätietoa siitä, kuinka Certego käsittelee henkilötietoja löydät täältä.