Johtavat turvallisuusratkaisut parhaalla palvelulla

Kulunvalvonta ja työajanseuranta

Kameravalvonta

Lukot ja lukitusratkaisut

Oviautomatiikka

Paloilmoitin ja äänievakuointi

Jatkuvat palvelut

Asiakaslähtöiset tuote- ja palveluratkaisut

CERTEGO tarjoaa turvallisuusalan kokonaisvaltaiset tuote- ja palveluratkaisut luotettavasti, kustannustehokkaasti ja ennen kaikkea asiakaslähtöisesti.

Meidän kauttamme saatte kaikki tarvitsemanne turvallisuuden kokonaisuuteen, yhden luotettavan toimittajan kautta. Toimitamme turvallisuusalan tuote- ja palveluratkaisujamme eri yrityssektoreille sekä yksityistalouksiin, mm. julkishallinnon kohteisiin, taloyhtiöihin, teollisuuslaitoksiin, toimistoihin, kauppakeskuksiin ja koteihin. Toteutamme kaikki turvallisuusratkaisumme alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla.

Muutamme alan totuttua palvelutasoa

Meille palvelu tarkoittaa sitä, että hoidamme tarjoamamme turvallisuusratkaisut kerralla kuntoon. Mukautuvilla palveluilla pidämme huolen asiakkaidemme ovi- ja laiteympäristöstä koko niiden elinkaaren ajan. Haluamme tehdä turvallisuusratkaisujen kokonaisuudesta ja sen hallinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, kustannustehokasta ja aikaa säästävää.

Huolto- ja kunnossapitopalvelumme on mahdollista ottaa käyttöön missä vaiheessa turvajärjestelmän elinkaarta tahansa ja huolimatta alkuperäisestä toimittajasta. Me huollamme kaikki laitemerkit ja järjestelmät vuosien kokemuksella.

Ota meihin yhteyttä

Kerromme mielellämme turvallisuusratkaisuistamme ja huolettomista huolto- ja kunnossapitopalveluistamme lisää. Täytä oheinen lomake, olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Minulle saa lähettää lisätietoa CERTEGOn ajankohtaisista turvallisuusratkaisuista