Johtavat turvallisuusratkaisut parhaalla palvelulla

Kaikenkattavat lukitus- ja turvallisuusratkaisut

Tarjoamme kaikenkattavia lukitus- ja turvallisuusratkaisuja kaikenkokoisille asiakkaillemme. Palvelemme yli 45 vuoden ammattitaidolla niin korkean turvallisuustason julkisen sektorin toimijoita kuin kauppakeskuksia, business parkeja ja taloyhtiöitä. Toteutamme kaikki turvallisuusratkaisumme asiakaslähtöisesti, alan johtavien laitevalmistajien tuotteilla. Lisäksi varmistamme, että turvallisuusratkaisumme toimivat luotettavasti, aina ja kaikkialla.

Muutamme alan totuttua palvelutasoa

Meille hyvä palvelu tarkoittaa sitä, että asiakas saa kauttamme kaiken, mitä tarvitsee kokonaisturvallisuuteensa, ja että hoidamme tarjoamamme turvallisuusratkaisut kerralla kuntoon. Valtakunnallisen palveluverkostomme avulla olemme läsnä ympäri Suomen.

Mukautuvilla palveluilla pidämme huolen asiakkaidemme ovi- ja laiteympäristöstä koko niiden elinkaaren ajan. Haluamme tehdä turvallisuusratkaisujen kokonaisuudesta ja sen hallinnasta asiakkaillemme mahdollisimman helppoa, kustannustehokasta ja aikaa säästävää. Hyvin suunniteltu, toteutettu ja huollettu oviympäristö on pitkäikäinen ja toimintavarma.

Huolto- ja kunnossapitopalvelumme on mahdollista ottaa käyttöön missä vaiheessa turvajärjestelmän elinkaarta tahansa ja huolimatta alkuperäisestä toimittajasta. Me huollamme kaikki laitemerkit ja järjestelmät vuosien kokemuksella.

Kaikki merkit viittaavat Certegoon