Pääkäyttöpalvelu vapauttaa resursseja omaan ydinliiketoimintaasi

Certego-242

CERTEGO Pääkäyttöpalvelulla saat avuksesi pääkäyttöön erikoistuneet lukituksen, kulunvalvonnan ja työajanhallinnan asiantuntijat, jotka takaavat korkean turvatason ja ammattimaisen pääkäytön järjestelmillesi.

Pääkäytön ammattilaiset palveluksessasi - tarpeisiisi vastaten

Asiantuntijoidemme monipuolinen osaaminen on käytössäsi turvajärjestelmäsi kaikkiin pääkäytöllisiin osa-alueisiin kokonaispalveluna, jota hallinnoit kanssamme helposti yhden kanavan kautta. Voit itse päättää palvelutason - räätälöimme tarpeisiisi sopivan, parhaan mahdollisen palvelupaketin.

Erikoisosaamisemme ja palvelumme toimintamalli mahdollistavat lukitus-, kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmien tehokäytön. Asiantuntijoidemme avulla vapautat pääkäytöstä resursseja omaan ydinliiketoimintaasi.

Tiesitkö, että saat kauttamme myös turvajärjestelmänne pääkäyttäjälle pätevän kesälomittajan, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa osaavan henkilön etsimiseen?

pääkäytön asiantuntijat keskustelevat yhdessä Kuva Certego

Asiantuntijamme vinkit: Miten pääkäyttö vaikuttaa kiinteistön kokonaisturvallisuuteen?

Lukitusjärjestelmien ja kulunvalvonnan järjestelmien pääkäyttöä hoitavat monenlaiset tahot: aina järjestelmään ja sen toimintaan vihkiytyneistä turva-alan ammattilaisista oman toimensa ohella tehtävistä huolehtiviin henkilöihin.

Pääkäyttäjän tärkein tehtävä on ymmärtää, millaista järjestelmää hän ylläpitää. Jos järjestelmä tai kulkuoikeudet eivät ole ajantasaisia, tai työssä tapahtuu inhimillinen virhe, täytyy pääkäyttäjän tunnistaa tästä aiheutuvat konkreettiset turvallisuusriskit.

Miten pääkäyttöä siis kannattaa hoitaa, jotta se on mahdollisimman turvallista? Lue vinkit artikkelistamme!

Näin hoidat pääkäyttöä turvallisesti
certego-paakayttopalvelut-turvajarjestelmille

Valitse turvajärjestelmäsi pääkäyttöpalvelut tarpeidesi mukaan

Palvelemme sinua lukituksen, kulunvalvonnan ja työajanhallinnan järjestelmien pääkäytössä joustavasti tarpeidesi mukaan.

Kun tarvitset käytönaikaista tukea pääkäyttäjillenne, haluat ulkoistaa vaativampia pääkäyttötehtäviä ammattilaiselle tai jotain siltä väliltä, meiltä löytyy ratkaisu organisaatiollenne.

Saat kauttamme muun muassa tunnisteet ja henkilökortit, ohjaustietojen päivitykset sekä sijaisuudet loman tai muun poissaolon ajan.

Palvelumme avulla mahdollistat oikean ja lakiin perustuvan työajan, ylitöiden ja poissaolojen seurannan, sekä ajantasaisen dokumentaation.

Kysy lisää palvelutasoista
Certego kouluttaa ja konsultoi tehokkaassa turvajärjestelmien pääkäytössä

Koulutamme ja konsultoimme tehokkaassa pääkäytössä

Koulutus- ja konsultointipalvelumme tukee lukituksen, työajanhallinnan ja kulunvalvonnan järjestelmienne tehokasta käyttöä sekä tekee investoinneista entistäkin kannattavampia. 

Annamme uutta ymmärrystä, osaamista ja tukea tehokkaampaan sekä monipuolisempaan työaikajärjestelmien, lukitusjärjestelmien ja kulunohjausjärjestelmien käyttöön.

Toteutamme koulutukset ja konsultoinnin täysin tarpeistanne käsin ja teemme kartoitukset ja tarvemäärittelyt kanssanne yhdessä. Pureudumme erityisesti kysymyksiin, joita olette toiminnastanne tunnistaneet, ja annamme vinkkejä yleisemmin järjestelmän käyttöön.

Pyydä tarjous koulutuspalveluista
Certegon järjestelmätuki ja pääkäyttö kulunvalvontaan ja työajanhallintaan

Järjestelmätukea kulunvalvontaan ja työajanhallintaan koko elinkaarelle

Pääkäyttöpalvelumme on suunniteltu tukemaan turvajärjestelmän koko elinkaarta: pidät huolta järjestelmän korkeasta turvatasosta sekä toiminnan oikeellisuudesta, lainmukaisuudesta ja laadukkuudesta​ aina kohdekartoituksesta toteutuneen turvallisuuden seurantaan ja raportointiin.

Pääkäytön asiantuntijamme ovat valmistajien kouluttamia syväosaajia kulunvalvonta-, työajanhallinta-, ja lukitusjärjestelmien käytössä.

Yhteistyö ammattilaistemme kanssa takaa järjestelmien korkeatasoisen käytön joka tilanteessa ja auttaa minimoimaan kiinteitä henkilöresursseja pääkäytössä.

Ota yhteyttä
pääkäytön ammattilaiset tekevät yhteistyötä Kuva Certego

Asiantuntijamme vinkit: Milloin kulunhallinnan pääkäyttötehtävät kannattaa ulkoistaa?

Tarpeet kulunhallinnalle ja pääkäytölle vaihtelevat niin toimialoittain kuin kohteittain. Mitä tarkemmin kulkemista halutaan valvoa, sitä tarkempia yksityiskohtia kulunhallintajärjestelmällä täytyy kerätä ja ylläpitää.

Milloin kulunhallinnan pääkäyttötyötä kannattaa tehdä itse ja milloin tehtäviä kannattaisi ulkoistaa? Lue vinkit artikkelistamme!

Näin arvioit pääkäyttötehtävien ulkoistustarvetta

Valitse sopivin pääkäytön palvelutaso kulunvalvonta- tai työaikajärjestelmällesi

Olemme tukenasi turvajärjestelmänne koko elinkaarella joko kattavan kokonaispalvelun tai tarpeisiinne räätälöidyn palvelutason myötä. 

Uusimpiin palvelusopimuksiimme sisältyy aina pääkäytön tuki: organisaationne pääkäyttäjä saa meiltä tukea tehtäviinsä niin puhelimitse kuin sähköpostitse. Asiakaspalvelumme vastaanottaa palvelupyyntöjä 24/7 ja ratkaisee pyyntöjä arkisin klo 8–16 välisenä aikana.

Saat meiltä halutessasi tukea myös järjestelmän käytön suunnitteluun sekä pääkäyttäjien sijaisuuksiin.

Certegon asiantuntijat auttavat kulunvalvontajärjestelmän pääkäytössä

Kulunvalvontajärjestelmän pääkäyttö - näitä tehtäviä hoidamme puolestanne

Asiantuntijamme ovat tukenasi kulunvalvontajärjestelmien henkilötietojen ylläpidossa sekä pääkäyttäjätehtävissä. Voit valita organisaatiollenne sopivat asiantuntijapalvelut, joista räätälöimme tarpeisiinne palvelupaketin:

 • henkilö- ja tunnistetietojen lisäykset, muutokset ja poistot
 • kulunohjauksen määritykset ja muutokset
 • organisaatiorakenteen ylläpito
 • ohjaustietojen ja poikkeusohjausten ylläpito
 • käyttäjätietojen ja käyttöoikeuksien ylläpito
 • vakioraporttien tulostus
Kysy tarjousta sopivasta kokonaisuudesta
Certegon asiantuntijat auttavat työajanhallintajärjestelmän pääkäytössä

Työaikajärjestelmän pääkäyttö - näissä tehtävissä avustamme

Asiantuntijamme ovat apunasi työajanhallintajärjestelmänne työaikaleimauksissa ja saldokorjauksissa sekä pääkäyttäjätehtävissä. Voit valita organisaatiollenne asiantuntijapalvelut, joista räätälöimme tarpeisiinne sopivan palvelupaketin:

 • henkilö- ja tunnistetietojen lisäykset, muutokset ja poistot
 • työaikaleimojen ja saldojen korjaus
 • työaikamääritysten ylläpito
 • ylityölaskennan tulkitseminen
 • organisaatiotietojen ylläpito
 • poikkeuspäivien ylläpito
 • vakioraporttien tulostus
Pyydä tarjous pääkäyttöpalveluista