Pääkäyttöpalvelu vapauttaa resursseja omaan ydinliiketoimintaasi

Certego-paakaytto

CERTEGO Pääkäyttöpalvelulla saat avuksesi pääkäyttöön erikoistuneet lukituksen, kulunvalvonnan ja työajanhallinnan asiantuntijat, jotka takaavat korkean turvatason ja ammattimaisen pääkäytön järjestelmillesi.

Pääkäyttöammattilaiset palveluksessasi - tarpeisiisi vastaten

Tarjoamme asiantuntijoidemme monipuolisen osaamisen turvajärjestelmäsi kaikkiin pääkäytöllisiin osa-alueisiin kokonaispalveluna, jota hallinnoit kanssamme helposti yhden kanavan kautta. Voit itse päättää palvelutason - räätälöimme tarpeisiisi sopivan, parhaan mahdollisen palvelupaketin.

Erikoisosaamisemme ja palvelumme toimintamalli mahdollistavat lukitus-, kulunvalvonta- ja työajanhallintajärjestelmien tehokäytön. Asiantuntijoidemme avulla vapautat pääkäytöstä resursseja omaan ydinliiketoimintaasi.

Tiesitkö, että saat kauttamme myös turvajärjestelmänne pääkäyttäjälle pätevän kesälomittajan, eikä sinun tarvitse käyttää aikaa osaavan henkilön etsimiseen?

» Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Certegon pääkäyttöpalvelut turvajärjestelmille

Valitse turvajärjestelmäsi pääkäyttöpalvelut tarpeidesi mukaan

Palvelemme sinua lukituksen, kulunvalvonnan ja työajanhallinnan järjestelmien pääkäytössä joustavasti tarpeidesi mukaan.

Kun tarvitset käytönaikaista tukea pääkäyttäjillenne, haluat ulkoistaa vaativampia pääkäyttötehtäviä ammattilaiselle tai jotain siltä väliltä, meiltä löytyy ratkaisu organisaatiollenne.

Saat kauttamme muun muassa tunnisteet ja henkilökortit, ohjaustietojen päivitykset sekä sijaisuudet loman tai muun poissaolon ajan.

Palvelumme avulla mahdollistat oikean ja lakiin perustuvan työajan, ylitöiden ja poissaolojen seurannan, sekä ajantasaisen dokumentaation.

» Kysy lisää palvelutasoista

Certego kouluttaa ja konsultoi tehokkaassa turvajärjestelmien pääkäytössä

Koulutamme ja konsultoimme tehokkaassa pääkäytössä

Koulutus- ja konsultointipalvelumme tukee lukituksen, työajanhallinnan ja kulunvalvonnan järjestelmienne tehokasta käyttöä sekä tekee investoinneista entistäkin kannattavampia. 

Annamme uutta ymmärrystä, osaamista ja tukea tehokkaampaan sekä monipuolisempaan työaikajärjestelmien, lukitusjärjestelmien ja kulunohjausjärjestelmien käyttöön.

Toteutamme koulutukset ja konsultoinnin täysin tarpeistanne käsin ja teemme kartoitukset ja tarvemäärittelyt kanssanne yhdessä. Pureudumme erityisesti kysymyksiin, joita olette toiminnastanne tunnistaneet, ja annamme vinkkejä yleisemmin järjestelmän käyttöön.

» Pyydä tarjous koulutuspalveluista

Certegon järjestelmätuki ja pääkäyttö kulunvalvontaan ja työajanhallintaan

Järjestelmätukea kulunvalvontaan ja työajanhallintaan koko elinkaarelle

Palvelukokonaisuutemme on suunniteltu tukemaan turvajärjestelmän koko elinkaarta: pääkäyttöpalvelullamme pidät huolta järjestelmän korkeasta turvatasosta sekä toiminnan oikeellisuudesta, lainmukaisuudesta ja laadukkuudesta​.

Yhteistyö ammattilaistemme kanssa auttaa minimoimaan kiinteitä henkilöresursseja pääkäytössä.

Asiantuntijamme ovat valmistajien kouluttamia syväosaajia kulunvalvonta-, työajanhallinta-, ja lukitusjärjestelmien käytössä, mikä takaa järjestelmien korkeatasoisen pääkäytön kaikissa tilanteissa.

» Ota yhteyttä

 

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä