Camera-CCTV-Monitoring-1920x607

Alan kattavin kameravalvonta kiinteistönne parhaaksi

CERTEGOn kameravalvonta kattaa kaikki kiinteistönne kameravalvontatarpeet, aina kokonaisuuden suunnittelusta toteutukseen ja vaivattomiin huoltopalveluihin. Tarjoamme kameravalvonnan myös huolettomana, kuukausiveloitteisena video SaaS -palveluna.

Kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä. Jo pelkkä kameroiden näkyminen ja niistä tiedottaminen esimerkiksi tarroin ennaltaehkäisevät ilkivaltaa ja varkauksia. Tämän lisäksi kameroilla pystytään parantamaan myös kiinteistössä työskentelevien turvallisuutta.

Kameravalvonta kustannustehokkaasti räätälöiden tarpeisiinne

Kameravalvonnan avulla lisäät henkilöiden, omaisuuden sekä kiinteistön turvallisuutta kustannustehokkaasti. Voit valita tallentavan kameravalvonnan lisäksi myös vain seurantaan tarkoitetun kameravalvonnan. Toteutamme ratkaisumme johtavien laitevalmistajien tuotteilla.
 
Sekä tallenteen että livekuvan tarkastelu onnistuu etänä ja myös pda-laitteilla. Tyypillisimpiä kameroilla valvottuja tiloja ovat aulat, sisäänkäyntien edustat, IT-tilat, tavaranlastaustilat ja paikoitusalueet.
 
Videopalvelumme ovat helposti räätälöitävissä eri tarpeisiin ja liitettävissä muihin CERTEGOn turvallisuusratkaisuihin, kuten kulunvalvontaan. Vahvan kokemuksemme avulla rakennamme kustannustehokkaan palvelukokonaisuuden yksilöllisiin tarpeisiin.

Videopalvelu yhdellä kuukausimaksulla

Modernin video SaaS -palvelumme avulla voitte toteuttaa nykyaikaista, laadukasta ja kustannuksia säästävää kameravalvontaa ilman huolia ja GDPR:n vaatimukset huomioiden.

CERTEGO Videopalvelu tarjoaa korkeatasoista ja tietoturvallista videovalvontaa palveluna, ilman laiteinvestointeja tallentimiin. Videopalveluumme kuuluvat tallennuspalvelu sekä huolto- ja valvontapalvelu.
 
Videopalvelun käytettävyys ja häiriöttömyys ovat paikallisiin ratkaisuihin verrattuna ylivoimaisia. CERTEGO Videopalvelussa kameroiden toimivuutta ja tallentamista tarkkaillaan teknisesti. Palvelulla varmistat, että kuvatieto on varmasti tallessa ja aina käytettävissä.
 

Lataa kameravalvontaopas

Turva-alan yrittäjät ry on julkaissut uuden version Kameravalvontaoppaasta. Kameravalvonta ja siihen liittyvät tekniset järjestelmät ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittyneet valtavasti. Kameravalvonnan käyttö on lisääntynyt ja laajentunut, ja kameroista on tullut osa päivittäistä kaupunkikuvaa. Tämä opas on päivitetty vuoden 2011 oppaasta vastaamaan nykyajan vaatimuksia. Päivitystarpeita oppaaseen ovat vuosien myötä aiheuttaneet muun muassa tekniikan kehittyminen ja muuttunut lainsäädäntö, ja ne on huomioitu tässä Turva-alan yrittäjät ry:n julkaisemassa uudistetussa painoksessa.

Kameravalvontaopas
Pdf
Lataa
download