Schneider Electric EcoStruxure™ Security Expert uuden sukupolven turvallisuutta

CERTEGO Oy on Schneider Electricin uuden EcoStruxure™ Security Expert -turvallisuus- ja kulunvalvontajärjestelmän valtuutettu jälleenmyyjä. CERTEGO tarjoaa huolto- ja kunnossapitopalvelut myös jo olemassa oleviin Esmikko-kulunvalvontaympäristöihin.

schneider-certego-1200x379

EcoStruxure™ Security Expert sijoittuu portfoliossamme ABLOY OS -käyttöliittymän ja Lenel OnGuard -järjestelmän rinnalle suuriin ja keskisuuriin toteutuksiin.

Schneider Electricin ratkaisut kiinteistöjen kokonaisturvallisuuteen

Nopeasti muuttuvassa maailmassa toimistokiinteistöjen turvallisuudesta huolehtiminen on entistä haastavampaa ja tärkeämpää. Vuoteen 2050 mennessä miljardien ihmisten muuttoliike kaupunkeihin lisää uusien asuin- ja liikekiinteistöjen tarvetta maailmanlaajuisesti. Kaupunkien väestömäärä paisuu, ja samalla tekniikan kehityksen myötä yhä useampi kiinteistö liitetään internetiin. Suojattavan datan ja ihmisten määrän kasvaessa on helppo ymmärtää, miksi fyysinen kulunvalvonta on tärkeässä asemassa kiinteistön kokonaisturvallisuuden kannalta. Uusien uhkien torjuntaan tarvitaan sekä fyysisiä että kyberturvallisuusratkaisuja, jotta ihmiset, laitteet ja arvokkaat liiketoimintatiedot voidaan pitää turvassa. Kulunvalvonta yhdessä kyberturvallisuusratkaisujen kanssa vahvistaa yrityksen kokonaisturvallisuutta.

EcoStruxure™ Security Expertillä hallitset kiinteistösi turvallisuutta helposti

EcoStruxure™ Security Expert on integroitu roolipohjainen kulunvalvonta- ja murtovalvontaratkaisu kiinteistön turvallisuusinfrastruktuurin ja hallintajärjestelmien yhdistämiseen yhdeksi helposti hallittavaksi ympäristöksi, jossa elintärkeiden päätösten tekeminen on entistä nopeampaa ja tehokkaampaa.
 
Suojattuun ja standardoituun IP-infrastruktuuriin rakennettu Security Expert on helppo laajentaa useisiin toimipaikkoihin nyt ja liiketoiminnan kasvaessa. Pieniin, keskisuuriin ja suuriin yritysympäristöihin toteutettavassa ratkaisussa on kattavat raportointitoiminnot, joiden ansiosta tiedot ovat käytettävissäsi, kun tarvitaan nopeita päätöksiä. Security Expert voi tallentaa miljoonia käyttöoikeustietoja offline-muistiin, jotta toimipaikoissa työ ei keskeydy edes verkkokatkosten aikana. Tiedot on salattu koko arkkitehtuurissa.
Schneider-security-expert-kuvio

EcoStruxure™Security Expertillä tiedot muista järjestelmistä ovat nopeammin käytettävissäsi


Yhdistä kiinteistön koko turvallisuusinfrastruktuuri käyttämällä alan vakioprotokollia tai laajaa integrointikirjastoa. Security Expert on valmis integroitavaksi muiden valmistajien järjestelmiin useiden alan vakiomenetelmien, kuten SOAP- ja SIP-protokollien, avulla. Security Expertin ja SIP-yhteensopivien VoIP-sisäpuhelujärjestelmien integroinnilla saadaan aikaan yhdenmukainen, täysillä toiminnoilla varustettu viestintäratkaisu. Selvitä mutkikkaimmatkin työnkulut yksinkertaisilla määritysominaisuuksilla ja loogisilla ohjelmilla.

Turvallisuusjärjestelmäasiantuntijasi

CERTEGOlla on yli 45 vuotinen historia turvallisuusteknologisten ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksista ja järjestelmien huolto- ja kunnossapitopalveluista. Asiakaslupauksemme on toimittaa parasta palvelua ja edelläkävijän turvallisuusratkaisuja. Tämän haluamme lunastaa jokaisen asiakkaamme kohdalla. Kauttamme saat luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua, joka tähtää pitkäikäiseen, tyytyväiseen kumppanuuteen.