iLOQ S5 -kulunhallinnan ratkaisu

Uuden iLOQ S5:n myötä iLOQ hyödyntää entistäkin enemmän digitalisaation ja esineiden internetin tarjoamia mahdollisuuksia turvallisuuden parantamiseen, hallinnoinnin vähentämiseen ja elinkaarikustannusten pienentämiseen. 

iLOQ S5 on paristoton ratkaisu

Muiden iLOQin digitaalisten ja mobiilipohjaisten lukitusjärjestelmien tapaan uusi iLOQ S5 ei tarvitse toimiakseen paristoja tai kaapeleita. Kulkuoikeuksien varmistamiseen ja lukon avaamiseen tarvittava sähkö saadaan työntämällä avain lukkoon. Mitä enemmän avaimia ja lukkoja kiinteistössä on, sitä enemmän kustannukset pienenevät. Suurissa lukitusjärjestelmissä on mahdollista säästää miljoonia euroja järjestelmän elinkaaren aikaisissa hankinta- ja huoltokustannuksissa. iLOQin omavoimaiset ratkaisut ovat lisäksi ympäristöystävällisiä ja suunniteltu kestämään. Pelkästään vuonna 2019 ne säästävät 27 000 kg paristojätettä ja 7 000 kg metallijätettä verrattuna muihin lukitusratkaisuihin.

Älykkäämpää ja vaivattomampaa pääsynhallintaa iLOQ S5:lla

Kuten muissakin iLOQin ratkaisuissa, pääsyoikeuksia voi luoda, muokata ja poistaa helposti ja turvallisesti etäyhteydellä pilvipohjaisen iLOQ Manager -ohjelmiston avulla. Muista ratkaisuista digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä eroaa kuitenkin siinä, että se mahdollistaa rakennuksen lukijoiden, avainten ja lukkojen välisen viestinnän. Aina ennen lukituksen avaamista järjestelmän tuotteet jakavat tietoa esimerkiksi pääsyoikeuksista, käyttötiedoista, aikarajoituksista ja avainten estolistoista. Oviin ei kuitenkaan tarvitse asentaa kaapeleita tai paristoja.

Etäpääsynhallinta

iLOQ S5:ttä voidaan laajentaa iLOQ Onlinen avulla niin, että lukitusjärjestelmän etähallinta helpottuu ja nopeutuu. iLOQ Online voidaan ottaa käyttöön vaivattomasti yksittäiseen oveen tai johdotettuna usean oven ratkaisuna. Järjestelmään on mahdollista liittää myös etähallittavia lukkosylintereitä, lukijoita sekä aikaohjattuja sähköistettyjä ovia.

iLOQ S5 integroituu monipuolisesti eri järjestelmien kanssa

iLOQ S5:n standardi avoin ohjelmointirajapinta mahdollistaa integraation uudenaikaisten tiedonjako- ja varausjärjestelmien sekä asiakkaiden henkilötietokantojen kanssa. Tällä on monia hyödyllisiä käyttökohteita. Yhteistilojen varaus voidaan esimerkiksi päivittää tiloissa olevien kosketusnäyttöjen avulla tai mobiilisovelluksilla ja jakaa iLOQ S5 -avaimelle.

Uusi iLOQ S5 -sarja – joustava pääsynhallintaratkaisu

Digitaalinen iLOQ S5 -lukitusjärjestelmä on osa muokattavaa ja joustavaa iLOQ S5 -tuoteperhettä. Asiakkaat voivat käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää. Yhdessä järjestelmässä voidaan käyttää monia laitteita, kuten digitaalisia iLOQ S5 -avaimia, iLOQ S50 -avain fobeja, RFID-tunnuksia, NFC-ominaisuudella varustettua puhelinta ja PIN-koodeja. iLOQ S5 -sarja skaalautuu täysin asiakkaan tarpeiden mukaan. Siksi se soveltuu yhtä hyvin yksittäisiin rakennuksiin kuin kymmenistä kiinteistöistä koostuviin kokonaisuuksiin, joissa on tuhansia lukkoja.

Järjestelmä tarjoaa esimerkiksi seuraavia etuja:

  • Oven avaus luettamalla avaimen tunniste etälukijalla
  • Ovien avaus PIN-koodilla
  • Ovien tilan valvonta
  • Kaapeloitujen iLOQ-sylinterien etähallinta
  • Aikaohjattujen ovien kalenteritoiminnot

iLOQ S5 yhdistää kaksi tuoteperhettä kestävässä tuotevalikoimassamme. Järjestelmä mahdollistaa sen, että voit käyttää digitaalisiin avaimiin perustuvaa iLOQ S5 -ratkaisua, iLOQ S50 -mobiiliratkaisua tai niiden yhdistelmää.

iLOQ S5 esite
Pdf
Lataa
download
hameenkatu-3-tampere-800x450

Certego toi Hämeenkadulle nykypäivän taloyhtiöratkaisut

Tampereen Hämeenkadulle saneerattiin kiinteistö, jonka yhteydessä rakennettiin muutama kerros lisää kattohuoneistoja varten. Certego uusi kiinteistön kameravalvonnan ja toimitti noin 180 iLOQ S5 –avainpesää. Pihan ajoportteihin asennettiin GSM-ohjattu avausjärjestelmä, jonka avulla portti aukeaa automaattisesti tiettyyn numeroon soittaessa.

Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

CERTEGO on kumppanisi turvallisuusratkaisuissa. Valtakunnallinen vaihteemme palvelee numerossa 010 700 700 ja sähköpostitse osoitteessa asiakaspalvelu@certego.fi. Voit etsiä lähimmän toimipisteesi täältä.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä