Helppokäyttöiset elektroniset kalustelukot

Elektronisia kalustelukkoja on helppo käyttää ja järjestelmän hallinta on sujuvaa. Avain kulkee aina käyttäjän mukana kulkutunnisteen, koodin tai kortin muodossa.

Other-certegoFI-photos-brand-library-CertegoAbloy-49-2

Laajasta elektronisten kalustelukkojen valikoimasta löytyy ratkaisuja monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten henkilöstön pukukaappien ja julkisten tilojen kaappien lukituksiin.

Käyttökohteita mm.:

  • Uimahallit
  • Oppilaitokset
  • Ostoskeskukset
  • Kuntosalit
  • Henkilöstön pukutilat

Lukot voidaan avata PIN-koodilla, kulkutunnisteella tai kaikilla yleisimmillä RFID-korteilla. Näitä kortteja ovat mm. useimmat pankkikortit, bussi- ja kirjastokortti. Elektroniset kalustelukot ovat myös loppukäyttäjilleen helppokäyttöisiä ja turvallisia. Avain kulkee aina mukana!

Elektroniset kalustelukot säästävät kustannuksia

Elektroniset kalustelukot tarjoavat uuden helppokäyttöisen kokonaisuuden erilaisiin käyttökohteisiin. Hallinnoijat saavat helposti muokattavan ja ylläpidettävän lukitusjärjestelmän, joka tuo kustannussäästöjä. Kalustelukot ovat integroitavissa myös kulunvalvontajärjestelmään.

Yllättäviä kustannuksia ei enää synny kadonneista avaimista ja niiden tuomista ongelmista. Etähallintajärjestelmä mahdollistaa reaaliaikaisen varausten seurannan ja lukot voidaan myös avata ja lukita etänä. Lukkoja voidaan hallita joko yksittäin tai ryhmänä, joka mahdollistaa niin pysyvän henkilökohtaisen käytön esimerkiksi henkilöstön tarpeisiin, jatkuvan yhteiskäytön esimerkiksi seuratoiminnassa kuin väliaikaisen käytön esimerkiksi vierailijoille. Asetusten muokkaaminen on helppoa etähallintajärjestelmän avulla.

Other-certegoFI-photos-brand-library-Dormakaba_2110-cabinet-lock-office-no-22344-cutted-jpg

Valinnanvaraa erilaisiin tarpeisiin

CERTEGOn valikoimissa on Abloyn, dormakaban ja Prosellan elektronisia kalustelukkoja, joista löydämme varmasti toimivat lukitusratkaisut erilaisiin käyttökohteisiin. Autamme mielellämme löytämään tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon.