Mekaaninen lukitus on varma valinta

Mekaaninen lukitus on yksinkertaisin ja varmin tapa suojata yrityksesi, kotisi ja irtaimistosi. CERTEGOn yli 45 vuoden kokemus lukoista takaa sinulle parhaan osaamisen lukituksen valintaan, asennukseen ja kunnossapitoon.

Mekaanisia lukkoja on monia eri malleja, ja valinta riippuu vaaditusta turvallisuustasosta, olipa tärkeintä sitten mukavuus tai murtosuojaus. Kestävällä mekaanisella lukituksella parannat tilojesi turvallisuutta yksinkertaisella ja varmalla tavalla. Joihinkin tiloihin ja huoneisiin avaimella lukitseminen on sopivin vaihtoehto. Esimerkiksi pieni taloyhtiö, jonka asukkaat eivät ole juuri vaihtuneet vuosikymmeniin, saattaa hyvinkin vielä pärjätä mekaanisella lukituksella. Niiden osalta haasteena ovat kuitenkin umpeutuvat kopiointisuojat, jotka mahdollistavat ylimääräisten avainten teettämisen vapaasti.
mekaaniset-lukot-certego

ABLOY EASY, ABLOY SENTRY sekä ABLOY PROTEC2 -avainjärjestelmistä löytyy kestävä ja turvallinen vaihtoehto kaikkiin tarpeisiin. ABLOY EASY on Abloyn uusin mekaanisen lukituksen ratkaisu, ja se korvaa vanhentuvan ABLOY SENTOn. Voit myös valita uusinta teknologiaa hyödyntävän, helposti hallinnoitavan ja äärimmäisen turvallisen elektronisen lukitusratkaisun. Me autamme sinua oikean lukitusratkaisun löytämisessä.

Automaattisesti lukittuvat lukot

Automaattisesti lukittuva lukko sopii muun muassa ulko-oviin ja sisäoviin, joissa murtosuojaus ei ole etusijalla. Mekaaninen, itselukittuva lukkorunko voidaan usein yhdistää sähkövastalevyyn. Useimmat lukkorungot ovat lisäksi sertifioitu eri standardien mukaisesti.

Yksinkertaiset tai hyväksytyt telkilukot

Yksinkertainen mekaaninen telkilukko eli kansankielellä varmuuslukko sopii oviin, joissa ratkaisevaa ei ole luvattoman tunkeutumisen estäminen. Hyväksytty telkilukko puolestaan soveltuu pääoviin, valvottuihin oviin ja muihin sisäänkäynteihin, joiden tehtävä on estää asiattomien henkilöiden sisäänpääsy.

Yhdistä sähkölukkoihin

Me CERTEGOlla tiedämme, että eri yrityksissä ja toimialoilla, kesämökeillä ja asuintaloissa on eri vaatimustasot turvallisuuden suhteen. Mekaaninen lukitus voidaan yhdistää myös elektroniseen lukitukseen tai kulunvalvontajärjestelmään. Näin saat sekä varman että kätevän lukkojärjestelmän yritykseesi.

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.