Other-certegoSE-brandsakerhet-brandlarm-certego-1920x607

Uuden ajan paloturvaa

Schneider Electricin Esmi-paloilmoitinratkaisut saatavilla nyt CERTEGOlta! Nykyaikaisella paloilmoitinjärjestelmällä voidaan rakentaa nykyaikaista paloturvallisuutta, jolla vältetään niin vahingot kuin turhat käynnit kohteissa.

Paloilmoitinjärjestelmällä ennakoivaa turvaa

Paloilmoitinjärjestelmä mahdollistaa palon estämisen jo ennen palon syttymistä, ja näin vältytään vahingoilta. Savuilmaisimien avulla tieto palosta saadaan ajoissa, jotta jää aikaa reagoida.

Älykkäässä Esmi Sense -paloilmoitinkeskuksessa huippuluokan käytettävyys kohtaa modernin muotoilun. Käyttöönotto on vaivatonta, ja suuri värinäyttö sekä kehittynyt Esmi Smart Wheel -valintapyörä tekevät valikoiden käytöstä sujuvaa ja helppoa. Uusi paloilmoitinkeskus on saatavana kolmessa eri koossa. Esmi Sense on yhteensopiva kaikkien Schneider Electricin älykkäiden ja perinteisten tunnistimien kanssa, ja paloilmoitinkeskuksen voi integroida myös kiinteistönhallintajärjestelmään.

 

Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus

Älykäs ja modulaarinen Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus tarjoaa monia uusia ominaisuuksia tehokasta ja luotettavaa paloturvallisuutta varten. Paloilmoitinkeskus on saatavana kolmena eri mallina: FDP221, FDP252 ja FDP292. Esmi Sense FDP -paloilmoitinkeskus voidaan yhdistää EcoStruxure Fire Expert -onlinesovellukseen, ja kaikki Schneider Electricin älykkäät, osoitteelliset ja perinteiset konventionaaliset ilmaisimet voidaan liittää FDP-keskuksen silmukoihin. Esmi Sense FDP on yhdistettävissä myös kiinteistöautomaatiojärjestelmään.

 

FDP on yhteensopiva muiden Esmi-järjestelmäyksiköiden kanssa, kuten:

• Palokuntapaneeli FMP2
• Paloryhmien näyttöpaneeli ZLPX
• Viivekäyttölaite DAP2
• Looginen ohjausyksikkö MCOX
• Graafinen käyttöliittymä ESGRAF

Prodex-kuva

Paloturvavalojärjestelmä

Uudistuneessa Prodex FIREscape -paloturvavalojärjestelmässä turvavalo- ja paloilmoitinpuoli saadaan yhdistettyä samaan yhdistelmäkeskukseen – kuitenkin käyttäjäystävällisesti täysin omina järjestelmäkohtaisina valikkorakenteinaan.

Lue lisää
Neptolux_products-taustalla

Turva- ja opastevalojärjestelmät

Kotimaisen Hedengrenin Neptolux-tuoteperheen osoitteelliset turva- ja opastevalot on suunniteltu nykyaikaisen kiinteistön tarpeisiin. Ne ovat LED-pohjaisia ja siten erittäin energiatehokkaita.

Lue lisää
Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä