Other-certegoSE-bilder-jobb-karriar-nya-sakerhetstekniker-team-certego-apelsin

Näin hakeudut alalle

Turvallisuusala tarvitsee osaajia, jotka ovat kiinnostuneita modernista, nopeasti kehittyvästä lukitus- ja turvallisuustekniikasta.

Turvallisuusteknologiaa ja turvallisuusammattilaisten osaamista tarvitaan tänä päivänä kaikkialla. Me CERTEGOssa haluamme olla turvallisuusteknisissä ratkaisuissa, innovatiivisissa turvallisuuspalveluissa sekä turvajärjestelmien integraatioissa tulevaisuudessakin alan kärjessä.

Tarvitsemme kasvavaan joukkoomme motivoituneita ja alasta kiinnostuneita tekijöitä luomaan yhdessä kanssamme turvallisempaa yhteiskuntaa. CERTEGOssa asiantuntija-, asennus-, huolto- ja palvelutehtäviin on moninaiset polut. Yhden polku voi alkaa työharjoittelusta, toisen oppisopimuskoulutuksesta ja kolmannen diplomi- tai opinnäytetyön tekemisestä meille. Työpaikat-osiosta löydät meidän avoinna olevat työpaikat tai voit lähettää meille avoimen työhakemuksesi.


 

Näyttötutkintona lukkosepäksi

Koulutamme työn ohessa mm. lukkoseppiä, joka on ammatillinen näyttötutkinto. Lukkosepän ammattitutkinto soveltuu jo alalla työskenteleville tai alalle aikoville. Työn ohessa suoritettava ammattitutkinto ei vain kasvata osaamista, vaan antaa myös mahdollisuuden ottaa vastaan entistä mielenkiintoisempia työtehtäviä ja vastuuta omasta työstä. Lisätietoa tutkinnosta esimerkiksi Taitotalon kotisivuilta.