‹ Katso kaikki artikkelit CERTEGOn asiantuntija palvelee asiakasta vastaanottotiskillä

Turvaamme yhteistyössä FLEXIM PRO/COMPACT -palvelujen jatkuvuutta

4. huhtikuuta 2024

Järjestelmävalmistaja Abloy Oy on myynyt FLEXIM PRO/COMPACT -liiketoiminnan kokonaisuudessaan Saarni Nepton Oy:lle 1.4.2024 keskittyäkseen lukitus-, kulunvalvonta- sekä kulunhallintajärjestelmiin. Sekä Abloyn että Saarni Neptonin tavoitteena on taata asiakkailleen FLEXIM PRO/COMPACT -palveluiden keskeytyksetön ja turvallinen käyttö - tuemme osaltamme molempia osapuolia tässä työssä.

Saarni Nepton Oy on Saarni Cloud -konserniin kuuluva suomalainen työajanhallintaan erikoistunut ohjelmistoyritys, jonka palveluita käyttää lähes 200 000 palkansaajaa noin 900 asiakasorganisaatiossa Suomessa ja kansainvälisesti.

 

Yhteistyötä työajanhallinnan jatkuvuuden turvaamiseksi

Me CERTEGOlla teemme osamme palveluiden jatkuvuuden eteen. Asiantuntijoillamme on vuosikymmenten kokemus ja vahva osaaminen sekä FLEXIM-ratkaisuista että Nepton-työajanhallinnasta tuhansissa kohteissa eri toimialoilta. Panostamme henkilöstömme aktiiviseen koulutukseen järjestelmien kehittyessä, ja tuemme niin järjestelmien vaihdoksissa, tarvemäärityksissä kuin elinkaarenaikaisissa pääkäyttötehtävissä.

Ohjelmistovalmistaja Saarni Nepton on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme ja tulemme tekemään heidän kanssaan tiivistä yhteistyötä palveluiden käyttövarmuuden turvaamiseksi. Tarkistamme meneillään olevien ja alkavien FLEXIM PRO/COMPACT -järjestelmäprojektien tilanteen ja aikataulutamme työt asiakkaidemme kanssa tarvittaessa uudelleen.

Jos liiketoimintakaupan vaikutuksista omaan järjestelmäänne herää kysyttävää, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@certego.fi tai puhelimitse 010 700 701.

Mirva Viljakainen 
Palvelujohtaja 
CERTEGO Oy 
p. +358 (0) 50 344 9274 
mirva.viljakainen@certego.fi 

 

» Lue Abloyn oma tiedote aiheesta

» Lue Saarni Neptonin oma tiedote aiheesta

‹ Katso kaikki artikkelit