Huhtikuu 2021, Samu Tiilikainen

Huhtikuun työntekijäksi on valittu myyntipäällikkö Samu Tiilikainen Vantaan pääkonttorilta.

Samu on tunnettu proaktiivisesta työskentelyotteestaan ja asiakaslähtöisestä tiimityöstään. Samun ansiosta asiat rullaavat nopeasti. Hän ottaa aktiivisesti selvää asioista, tuotteista ja asiakkaan ympäristöstä sekä konsultoi aina kollegoita eri osastoilta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota oikeanlainen ratkaisu oikealla hinnalla.

Samu ei unohda asiakasta tai myymiään projekteja senkään jälkeen kun nimet on paperissa, vaan välittää asiakkaasta aidosti projektin loppuun asti.

 

Kauanko olet ollut talossa?

Nyt aika tarkalleen 6 vuotta. Aloitin 2015 toukokuussa Flexim Securityllä dokumentoinnin tiimissä.

 

Miten päädyit alalle?

Suoritin ammattikorkeakoulututkintoa tällöin ja osaksi tutkintoa kuului ammatillinen työharjoittelujakso. Muutama eri vaihtoehto oli missä työharjoittelun olisin saanut suoritettua, mutta Flexim Securityn valitsin sillä ala kiinnosti ja sain tiedon, että voisin mahdollisesti tehdä myös lopputyöni Fleximillä. Tuosta työharjoittelujaksosta lähtien olen talossa ollut.

 

Mistä pidät eniten työssäsi?

Asiakasrajapinnassa työskentelystä. Asiakkaalle oikean palvelun/ratkaisun ja/tai tuotteen löytäminen, joiden pohjalta rakennetaan kestäviä ja vuorovaikutuksellisia asiakassuhteita. Rakennettaessa kestäviä asiakassuhteita olennaisessa osassa on Certegon vahva sisäinen tiimityö, jolloin saan toimia yhteistyössä eri henkilöiden kanssa.

 

Mitä tuot omaan tiimiisi?

Ainakin pyrin tuomaan positiivisuutta sekä rentoa ilmapiiriä. Pyrin siihen, että kanssani on helppo keskustella asiasta kuin asiasta.

Other-certegoFI-photos-brand-library-Kuva_Samu Tiilikainen