ABLOY OPTIMA

ABLOY OPTIMA on elektroninen, langaton kulunhallintaratkaisu, jonka avulla nostat kiinteistön turvallisuustasoa helposti.

ABLOY-OPTIMA-certegofi

ABLOY OPTIMA mukautuu joustavasti erilaisiin kulunhallinnan tarpeisiin, olipa kyseessä toimisto, kuntokeskus, palvelutalo tai taloyhtiö. Järjestelmä soveltuu niin pieniin kuin keskisuuriin kohteisiin, joissa käyttäjiä on jopa 1500.

Asennus voidaan tehdä sekä uudiskohteisiin että olemassa oleviin kiinteistöihin vaivattomasti ja edullisesti ilman kaapelointia. Yksinkertaisimmillaan ABLOY OPTIMA on kulunhallintaa etäluettavien tunnisteiden ja lukijoiden avulla. Laajemmissa järjestelmäkokonaisuuksissa se on lisäksi reaaliaikaista ja langatonta tietojen sekä kulkuoikeuksien päivittämistä.

ABLOY OPTIMA taloyhtiöille

Yksi kadonnut tunniste ei johda uudelleensarjoittamiseen, vaan tunnisteen käyttö estetään hallintajärjestelmän avulla.

ABLOY OPTIMA järjestelmän hallinnointiratkaisut mahdollistavat eri tasoiset toteutusratkaisut tarpeen mukaan, jolloin soveltuvin ratkaisu tuo kustannustehokkaan tavan toteuttaa kohteen, esimerkiksi taloyhtiön kulunhallinnan. Yksi kadonnut tunniste ei johda uudelleensarjoittamiseen, vaan tunnisteen käyttö estetään hallintajärjestelmän avulla. ABLOY OPTIMA on yhteensopiva muiden ABLOY-lukitusjärjestelmien ja -ratkaisujen kanssa kuten ABLOY SENTO-lukitus.

ABLOY SENTO - OPTIMA -ratkaisussa mekaaniseen avaimeen yhdistetään sähköinen tunnisteosa. Mekaanista avainta käytetään esimerkiksi taloyhtiöissä asunnon käyttö- ja varmuuslukkoon sekä oman kellarikomeron oveen. Ulko-ovien ja yhteisten tilojen lukot avautuvat tunnisteella. Ratkaisun avulla voidaan seurata yhteisten tilojen käyttöä, mikä ehkäisee tehokkaasti väärinkäytöksiä ja järjestyshäiriöitä.

OPTIMA update on card

OPTIMA update on card -ratkaisussa kulkutunnisteessa siirretään käyttäjän kulkuoikeuksien muutokset lukijoille tarpeen mukaan. Ulko-oviin sijoitetut lukijat päivittävät tunnisteiden kulkuoikeudet ja keräävät käyttäjän kulkurekisterin. Tunniste päivittää kulkuoikeuksien muutokset sisäoviin sitä mukaa kun käyttäjä niissä kulkee. Kulkuoikeuksien muutokset voidaan tarvittaessa viedä lukijoihin myös ohjelmointilaitteella. Hallinnointi voidaan tehdä etänä ja ovella käymisen tarve sekä ylläpitokulut pienenevät.

ABLOY OPTIMA hoivakodeille

Langaton ABLOY OPTIMA -järjestelmä tarjoaa ratkaisun kulkuoikeuksien hallintaan aika- ja käyttäjäkohtaisesti.

Asukkaiden turvallisuus, rajoitettujen kulkuoikeuksien tarve ja henkilöstön vaihtuvuus luovat haasteita palvelukotityyppisen kohteen lukinnassa. Langaton ABLOY OPTIMA -järjestelmä tarjoaa ratkaisun kulkuoikeuksien hallintaan aika- ja käyttäjäkohtaisesti. Etäluettavia tunnisteita ovat kulkukortit, rannekkeet ja tagit.

Wireless

Kun vaadit ratkaisulta reaaliaikaista kulunhallintaa, kohteessasi on paljon käyttäjiä ja käyttäjätiedot muuttuvat usein, on Wireless valintasi. Langattomuus tuo merkittäviä etuja. Itsenäiset lukijat kommunikoivat langattomasti keskittimen (HUB) kanssa ja keskitin on yhteydessä Ethernet (LAN) -verkon avulla tietokoneeseen. Wireless-hallinnointiratkaisussa muutokset kulkuoikeuksiin, sekä kulkutapahtumien tiedot päivittyvät lähes reaaliaikaisesti.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä