ABLOY PROTEC2 CLIQ luotettavaa lukitusta, älykästä kulunhallintaa

ABLOY PROTEC2 CLIQ -kulunhallinta- ja lukitusjärjestelmässä yhdistyvät mekaanisen ja elektronisen ratkaisun parhaat puolet.

Näillä sähköisen lukituksen viidellä ominaisuudella hallitset tehokkaasti kulkemista:

Abloy-Protec2-Cliq

1. Yksi avain, monta kohdetta

Patentoitu, levyhaittoihin perustuva PROTEC2 vastaa mekaanisesta lukituksesta, ja elektroninen CLIQ -teknologia mahdollistaa avainten, kulkuoikeuksien ja kulkurekisterin joustavan hallinnan. Vaikka avaimen käyttäjällä olisi useampi kohde, joissa hänen tarvitsee liikkua, hän pääsee yhdellä avaimella aina sinne minne on tarkoituskin päästä. Oikeudet on myös helppo päivittää vaikka lennosta mobiililla.

2. Avainten ja kulkuoikeuksien etähallinta

Sähköinen järjestelmä mahdollistaa helpon pääsyoikeuksien hallinnan. Enää ei tarvitse sitoa henkilöresursseja manuaaliseen avainten luovutukseen, sillä kaikki tapahtuu etänä selainpohjaiselta palvelimelta hallitusti ja tehokkaasti.

3. Ei huolta kadonneesta avaimesta

Sähköinen lukitus on myös osa riskienhallintaa ja parantaa turvallisuustasoa. Avaimen katoaminen ei ole turvallisuusriski, sillä avaimen poistaminen ja uuden avaimen luominen voidaan tehdä helposti vaikka kotisohvalta.

4. Kulkurekisteri

Järjestelmä kerää kulkurekisteriä, josta näet, missä ja milloin työntekijät, alihankkijat ja vierailijat liikkuvat kohteessasi. Pystyt helposti selvittämään kuka on viimeksi asioinut tietyssä tilassa.

5. Integroituva järjestelmä

ABLOY PROTEC2 CLIQ on saumattomasti integroitavissa mm. ABLOY OS -järjestelmään, jolloin hallitset yhdestä ja samasta paikasta koko turvallisen kulkemisen kokonaisuutta.

Abloy-Cliq-ikonikuvat-Suomi-certego

Abloy Protec2 Cliq käyttökohteet:

 • Yksi helppokäyttöinen järjestelmä korkean turvallisuuden kohteille
 • Vesi ja energia
 • Oppilaitokset ja julkiset tilat
 • Teleoperaattorit
 • Logistiikka
 • Sairaalat
 • Tuotantolaitokset
 • Kiinteistöhuolto
Abloy-Cliq-ikonikuvat-www3

Näin CLIQ Web Manager toimii:

 • CLIQ Web Managerilla tehdyt kulkuoikeuksien muutokset ovat käyttäjän päivitettävissä kohteiden seinäyksiköissä, mobiiliyksiköissä tai CLIQ Connect -mobiilisovelluksella.
 • Päivitettyään kulkuoikeudet käyttäjä pääsee oikeaan aikaan oikeaan paikkaan – ei mihinkään muualle.
 • Samalla kun käyttäjä päivittää kulkuoikeudet, kulkutiedot siirtyvät järjestelmään.
Helen2018-certego-800x450

Case Helen

Helen Oy on maailman parhaita kaupunkienergian tuottajia, jolle turvallisuus on toiminnan perusedellytys. Yhdessä Abloyn kanssa olemme olleet mukana kehittämässä Helenin turvallisuutta ja tehokkuutta.

Lue lisää

Autamme löytämään tarpeisiinne oikean lukitusjärjestelmän

Täytyykö ovesta pystyä kulkemaan nopeasti? Käytetäänkö ovea paljon? Pitääkö lukko voida liittää kulunvalvontajärjestelmään? Kun kyse on lukoista, pitää vastata moniin erilaisiin tarpeisiin. Ota yhteyttä, niin me autamme sinua löytämään tarpeisiinne sopivan lukitusratkaisun ja huolehdimme oviympäristöstä ammattitaidolla sen koko elinkaaren ajan.

Täytä lomake niin olemme sinuun yhteydessä